Přejít na obsah

Nepravidelny chod ventilace


jan.machalik

Doporučené příspěvky

Ahoj, 

 

pritelkyne ma Fabii 2 FL 2013 - 1.6TDi CAYA. Stava se ji ted casto, ze ventilace uvnitr auta fouka nepravidelne. Fouka to stylem - chvili vic, chvili min, a porad dokola, jako kdyby na vterinu na ventilaci ubrala a zas pridala. Fouka to jakoby prerusovane, vic, min, vic, min, a porad dokola. Dneska se navic stalo, ze se nesepnula klimatizace. Pomohlo zhasnuti motoru a nastartovani, pak se to chytlo - to by mohl byt asi tlakovy spinac ? Ale ten nepravidelny chod je i pri vypnute klimatizaci... Napada Vas nec?  Vecer to pichnu na diag, tak uvidim, zda to vyhodi nejakou chybu. Diky ! :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 7 měsíců později...

Ahoj, měl jsem podobný problém FII 2008 1.9BLS. Po koupi mi fungovala klima první 2 dny, potom už jen při vysokých rychlostech. Rozebráno, zjištěn odpálený ventilátor a spálený předřadný odpor ovládací jednotky climatronicu. Takže nový ventilátor z vrakáče a celá řídící jednotka, snad to trochu pomohlo.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...