Přejít na obsah

Zadní loketní opěrka


Hany

Doporučené příspěvky

Jojo, kéž by :( Já mám třeba jen dělené opěradlo bez opěrky..co bych za ní dal B) Teoreticky by mělo stačit sehnat jen tu 2/3 část, má s tím někdo zkušenosti? A ak je to se sedákem, já třeba mám sedák napevno k autu, není sklápěcí a viděl jsem, že u některých oktávek je normálně sklopný dopředu jak u stopětky..

Editováno: , autor: Jirik.DC
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja třeba bych za ni nedal nic, vzadu nejezdim :), jinak mam pocit, ze sedaky mi sklapet jdou, ale nejsem si ted uplne jistej

No to já taky vzadu moc často nejsem :) Ale i tak.. Už jsem tam vyměnil i ten popelník v Jumbo Boxu B) Taky jsem koukal jak blázen, když jsem zjistil, že někde sedáky jdou sklopit a někde ne..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vám nejdú sklápať sedáky? Mne áno, stačí sedák podvihnúť smerom hore a potom už sklopiť ako vo Fabii. Na úplne poslednej fotke na mojej stránke to vidieť.

Dorobiť zadnú lakťovú opierku pôjde fakt len výmenou toho väčšieho zadného operadla. Na jeho výmenu treba bežný kľúč (ideálne Golu) a tisíchran na uvolnenie tretieho pásu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Do té výměny opěradla asi půjdu, když se naskytne příležitost.. Ten sedák mi opravdu nejde, dkonce i v německém manuálu k autu o tom není ani písmenko..jen opěradla. Pak jsem koupil manuál český a tam je to zobrazené i se sedáky..možná to je podle trhů..mám koupené v SRN

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jj, musí se vyměnit 2/3 opěradlo za variantu s dírou pro opěrku. Loketka je ale jenom pěna obalená potahem. Snad nejzásadnějším plusem je díra na dlouhé předměty, která tam vznikne...

V ČR je v Eleganci standardně, v Ambiente na přání za 4000,-, Classicu nelze, tam se platí i za dělené sedadlo (2800,-)

el Sí

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co já vím , tak do sedanu se začali montovat sklopné sedáky někdy po náběhu výroby verze combi, asi někdy v lednu 2005. Já mám auto z dubna 2005 a už je tam mám, stejně jako 6 úchytů na podlaze kufru. Když jsem si nechal před převzetím nového auta dát do kufru gumotextilní koberc dali mi tam koberec jen se čtyřmi dírami a divili se že jim to reklamuji. Nakonec mi ho ale sehnali.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Áno, tak nejako. Sklopné sedáky zaviedli až niekedy po nábehu kombíka. Ale nabehlo to tak potichu. Ja mám sklopné sedáky a už pri prezeraní OII RS predstavenej vo Frankfurte (2005) som testoval tie sedáky a išli sklápať. Rovnako mám 6 úchytov v kufri, čo ma potešilo. Viem si predeliť sieťou kufor po dĺžke na polovicu a tak mi veci pri prudkom brzdení neutečú až celkom za zadné sedadlá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

asi tak nějak to bude i s tou loketkou, myslím, že ted je i v ambiente ve standardu, ne však přední. Aspoň já jí tam měl, a to to nemělo dálku centrálu, přední loketku... ale už je vše dodělané a vyšlo to levněji než příplatek u škodovky. já ale neobjednával auto, ale kupoval skladové, protože se shánělo na honem. bylo mi posléze vysvětleno, že skladová auta objednávají s minimální výbavou, protože nemusí řešit, že tam tohle a tohle někdo nechce a většina výbavy se nechá dodělat...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Diamant: Ja čo som videl skladové Ambienty, tak všetky mali JumboBox, Stream a diaľkový centrál - minimálne tam boli tieto veci, a najnovšie aj audio zdierka. A kombíky mali vždy hagusy.

Já jsem si za Hagusy musel doplácet, mám dojem že v Čechách má Hagusy ve výbavě jen Combi 4 x 4

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No právě, já se ptal proto, že mám Ambiente a s Jumbo Boxem..nicméně sice dělené opěradlo, ale bez opěrky a k tomu pevný nesklopný sedák..

Koukal jsem do ceníku a ta sklopná loketní opěrka je u Combi Elegance i Ambiente standardně, u limuzíny se doplácí u Ambiente 4000 Kč, u Elegance je taky standardně

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...