Přejít na obsah

Můžu zveřejnit video z autokamery?


KubaV

Doporučené příspěvky

v podstatě ano, ale opravdu záleží na konkrétní situaci. Člověk se dá identifikovat i podle jiných částí než je obličej (např. oblečení, šperky, kérky...). Do soukromí lze zasáhnout i když na videu žádný člověk nebude.... A také záleží s jakým cílem, to vlastně budeš dělat.

Pokud se na tom videu jen někdo pozná (u normálních youtube videí krajně nepravděpodobné), tak tě může požádat o jeho odstranění a tím to bude vyřízené. Pokud se někdo pozná a bude tvrdit, že ho video poškodilo - třeba zesměšnilo, můžeš mít problém. Pokud někoho opravdu nasereš, tak se prakticky vždy dá najít nějaká cesta, jak tě potrápit. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 10 hodinami, petous22 napsal:

Na Youtubu se dá volit kdo to může vidět, buď konkrétní osoba, nebo jen osoba s přímým linkem nebo kdokoli. Pokud zvolíš první dvě volby, tak to není veřejné a nic neporušuješ.

 

Samozřejmě v praxi to tak bude většinou fungovat, ale tvrdit, že když to není veřejné, tak nic neporušuješ, je zjednodušení vedoucí k omylu. Pokud předáš něčí citlivé údaje bez jeho souhlasu nebo jiného právního důvodu třetí osobě, je to samozřejmě protiprávní, přestože nedošlo k jejich zveřejnění. Jen je tam o několik řádů nižší pravděpodobnost, že se v tom bude někdo šťourat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...