Přejít na obsah

ANDROID AUTO


Doporučené příspěvky

na android auto není potřeba nic speciálního já mam galaxy s7 a funguje, jen pozor zjistil jsem že je důležitý jaký kabel použiješ

na galaxy s8 funguje i mirror link, já dnes zkusil oboje a funguje krásně, akorát jsem na android auto dneska nerozchodil zrcadlení obrazovky což mě mrzí musím na to ještě kouknout

 

app ztáhni z internetu ne v obcodě

Editováno: , autor: olexaV
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@mr.slim To je geo restrikce google.

 

Ty mas v S8 arm64, tak si stahni napr z apkmirror.com a nainstaluj.

https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/android-auto-3-3-5820-release/android-auto-maps-media-messaging-voice-3-3-582064-release-android-apk-download/ 

 

Pokud bys to chtel oficialne, musis mit Google Account z podporovane zeme (ja pracuji ve Vidni, mam "rakousky" google ucet) a Android auto lze nainstalovat primo z PlayStore.

Pred 2 lety jsem mel testovaci S8+ a zkousel sem na Fabii 3 a fungovalo bez problemu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak píše havrosh. U nás je třeba aplikaci stáhnout z apkmirror.com. Navigace a přehrávání hudby funguje v pohodě, umí to i přečíst došlou zprávu nahlas, ale nefungovalo mi vytočení telefonního čísla v prostředí Android auto. Tady asi musí google ještě zapracovat. Ale to není problém vzhledem k samostatné funkci autorádia na telefonování. Jen je potřeba kvalitní kabel, jinak se bude spojení přerušovat a bude to dělat neplechu. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ako bolo písané vyššie, skús iný kábel. Ja som tiež nevedel spojiť svoju S8+ cez kábel pribalený k mobilu, ale v miestnom obchode som kúpil "akože originálny" kábel (rovnaké číslo káblu ako ten z balenia) a cez ten už mi nabehol mirrorlink aj android auto. Viacerí mi potvrdili rovnakú skúsenosť, že treba vyskúšať iné káble.

 

:)

Editováno: , autor: brrrrm
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
  • o 2 měsíce později...

To

On 11/16/2018 at 7:39 PM, mavojek said:

Staženo dle rady, ale nespustí se. Jen naskočí chyba. Na Karoqovi MR2019  Ambition Plus jsem nerozjel zatím vůbec nic ?

 

 

Toto vypada na problem ve verzi Google Play Services... Google Play neni jen "Play Store", je to cely framework, bez ktereho spousta aplikace nemuze korektne fungovat.

Jakou mas verzi AndroidAuto a G.P.S. (Settings > Apps > Google Play services) ???

 

Mas aktivni data? Pri spusteni, zeptala se te aplikace na update? Povolils?

Zkus udelat reset AA a GPS

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Android Auto používám pravidelně. Při koupi auta jsem s tím počítal a schválně vybral Ambition s Bolero infotainmentem. Upřímně teď trochu lituju, že jsem nepřikoupil Columbus a to kvůli velikosti úhlopříčky nikoli navigace.

 

Na mobilu v podstatě nezáleží, jen je třeba vědět na jaké architektuře je telefon postavený (jak už bylo psáno výše). Mám OnePlus X a s origo kabelem vše v pohodě. Testováno od verze AA 2.9 až po předposlední 3.8. Telefon se mě na novou verzi neptá tzn. pokud ji chci musím ji nainstalovat sám.

 

Pro větší komfort jsem si koupil kabel s lomenými koncovkami https://www.gogen.cz/kabel-gogen-usb-lightning-1m-oboustrany-opleteny-lightn100mm03-cerny/z530843/.

Můžu ho doporučit

1) funguje

2) díky koncovkám se telefon i s velkou rezervou krásně vejde do přihrádky a se vším se krásně manipuluje

 

Výjimečně se stane, že se telefon nespojí, v tom případě vždy pomůže restart infotainmentu.

 

Ještě přidám na oplátku dotaz: Bylo tu psáno, že AA podporoval zrcadlení v některé ze starších verzí. Bavíme se tady o Android Auto a né MirrorLink? Pokud ano, šlo to bez AA mirror a AA unlock (čistě jen Android Auto)? A jaká to byla verze? Rád bych to vyzkoušel..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...