Přejít na obsah

Škoda Connect


Doporučené příspěvky

Toto som nevidel. Ale mne dnes po zaradeni spiatocky vyhodilo hlasku: "Hlasove ovladanie nie je dostupne pre vase vozidlo". Pritom som bol ticho nic som mu nevravel. Mam 4/2018 takze hlasove ovladanie tam nemoze v ziadnom pripade byt. Nemate s tym niekto skusenost.

To odomknute vozidlo pred par dnami vyplasilo aj mna. Pozriem do mobilu, a hybaj vsetko nechat tak a ist sa kuknut k autu. Ale bol to bullshit, auto bolo zamknute.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Od 07.11.2019 jsem Karoq nechal stát, dnes 12.11.2019 když jsem chtěl ráno odeslat povel k zapnutí nezávislého topení opět hláška něco se pokazilo. Nejenže aplikace byla opět odhlášena, navíc se mi zase v aplikaci nastavili záložky (pořadí) do továrního nastavení. Jsem sám kdo má tokový problém, nebo nás je stále víc a škodovka jen prostě tutlá a pořád slibuje, že na zlepšení se pracuje......

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S aktivací topení přes aplikaci mám dlouhodobý problém. Komunikuji s jejich support linkou. Pořád chtějí, abych něco vyzkoušel, nastavil a stále to nefunguje. Ze zákazníků si dělají bezplatné testery. Přes aplikaci funguje okamžité zapnutí topení. Jinak nic.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky mi to pořád nefunguje. Odhlašuje se, aplikace se vrací do základního nastavení, veškeré akce jako zapnutí topení trvají nekonečně dlouho a pak většinou spadnou. Navíc zmizely dost důležité údaje jako vnější teplota, která je pro mě podstatná při plánování aktivace topení.

 

Škodovka stále stejná písnička, omlouváme se, pracujeme na tom, zkuste tohle a tohle. Každý čučkař co dělá hobby vývojáře bohužel dneska na trh hodí spolehlivější aplikaci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ovládání nezávislého topení přes mobilní aplikaci mi funguje dlouhodobe nespolehlive, jednou to funguje další den nefunguje. Nekdy to nefunguje několik dni. Obvykle napíše "něco se pokazilo". Jednou už se mi stalo, že aplikace napsala neco jako nepodařilo se navázat spojení s vozidlem, pak přijdu k autu a topení bylo stejne zapnuté...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevim co by mohlo byt spolecnym jmenovatelem. Mam Karoq modelovy rok 2020, 2.0TDI, 4x4 AT. V takovych 80-90% se nepodarilo pres apku aktivovat nezavisle topeni. Casto aplikace vyzaduje prihlaseni a vetsinou s tim souvisi tovarni nastaveni karet v aplikaci. HW apple iPhone 8plus iOS 13.2.2 verze aplikace 3.1.7

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A to se našli takoví blázni, kteří touží po možnosti dílkové odemčení přes aplikaci. Asi netřeba více komentovat.


Asi jsi měl na mysli “dálkové” odemčení, na kterém nevidím nic špatného a ani bláznivého. Funkce jako taková nemá nic společného s neschopností vývojáře odladit aplikaci do dlouhodobě funkčního stavu.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V rámci ŠC má zákazník právo maximálně na omluvy ze strany ŠA. Od 02/2017, co auto mám, nefungoval ŠC snad ani jeden týden bez chyby. O tomto výpadku, který proběhl v tomto období ani nemluvím. Placená služba zcela o ničem. To mají tak neschopné IT? Myslel jsem, že u nás ve firmě je to, co se týče IT, katastrofa, ale ŠA je předčila [emoji106]. A těch peněz, co dostala zaplaceno od zákazníků.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 minutami, Vytlacil napsal:

Já jsem se nakonec rozhodl ŠC smluvně ukončit. Nemá cenu v tom pokračovat, dokud to skutečně nebude fungovat tak, jak má.

Já jsem majitelem Škodovky cca 3,5 měsíce. Ovšem dost mě šokovala informace, že už od roku 2017 to spíše nefunguje než funguje. Pokud to tak půjde dál tak funkčnost je v nedohlednu. Doufám a pevně věřím, že ne... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Hlavně zmizela možnost zapnout nezávislé topení. Podle infolinky prý o službu nebyl zájem. Já to v zimě používám skoro denně, protože v kanceláři mám mizerný mobilní signál, takže mobilní aplikace víc nefunguje než funguje. Nechápu, na co potřebuje na těch pár bitů 4G se skoro plým signálem. Na EDGE se mi totiž app s autem nespojí skoro nikdy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám to jen kvůli topení. A tak 3/5 se nespustí. Auto i mobil stojí rozhodně ve výborném signalu. Je to usměvné. I pes co má na obojku GPS se SIM kartou se připojí spolehlivěji. A váží to 100g.
Myslím že by to ŠKODA měla rozdávat zdarma. Se slovy "Třeba vám to někdy udělá radost". A když ne, nevadí. Klidně v aplikaci můžou být i reklamy. Třeba by to zaplatilo ten zdarma provoz neprovoz.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim. Mam auto v zarucnom servise a cez skoda connect som pozeral kde sa nachadza, resp. co sa s nim deje. Dnes mi vecer vypisal program, ze Sluzba bola vo vozidle deaktivovana, tym padom je vozidlo offline a nemam o nom ziadne info. Chcem sa opytat ci je to normalne, alebo...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...