Přejít na obsah

Škoda Connect


Doporučené příspěvky

Moja skúsenosť. Úprimne od cca listopadu až prosince minulého roku Škoda Connect (teraz MyŠkoda) ide konštantne dolu vodou, reálne rozmýšľam že tú appku odinštalujem, je to 50/50, v 06/2020 sa to takto rozhodne nechovalo. Mám to na iPhone, ale to neustále odhlasovanie s nutnosťou pri každom druhom spustení appky sa znovu prihlásiť ma pekne irituje. Nehovoriac že mi to po prihlásení zresetuje nastavenia. A prestáva pomaly ale isto aj fungovať zapínanie Webasta a vôbec appka je oproti realite pozadu tak asi o polhodinu. Hoši zo Škodovky to majú proste dofakané, škoda...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

Zdravím, mám problém s propojením Škoda Connect a auta. Auto jsem měl propojené s aplikací a všechno fungovalo jak mělo, nějak se mi ale podařilo můj účet smazat v autě. Tak jsem se chtěl znova přihlásit, v aplikaci mi to normálně vypsalo aktivační kód, akorát když kód zadám v autě, tak mi to napíše “Registrace neúspěšná. Zkuste znovu.” Nemáte prosím někdo nějakou radu? 

Editováno: , autor: Adam566
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 2 měsíce později...

Ahoj, za jak dlouho vám začne fungovat problikání, případně houkání? Já když v appce kliknu tak cca 20-30s. Je to normální nebo by to mělo fungovat rychleji? Je to připojené na domácí Wi-Fi. 
 

a jinak když jsem na Wi-Fi, proč mi nejde rozkliknout na infotainementu položka Škoda Connect? Naskočí mi chyba. To funguje pouze se SIMkou?

Editováno: , autor: MrMysakovich
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No já si myslím, že tu Wi-Fi mám lehce nadprůměrnou a hlavně AP je přímo před vozem. Každopádně těch 20-30s je normálních teda? 
 

a co ta položka v Columbusu když kliknu na Škoda Connect tak naskočí chyba. To funguje jen ze SIMkou nebo něco mám špatně nastavené? Pro vzdálené odemykání to po mně chce ověřit v autorizovaném servisu přes Škoda Ident. Na kolik cenově vyjde takové “ověření”? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to je super. Prodleva tam ale u toho odemykání / zamykání asi taky bude co? Navíc když to chci mimo Wi-Fi tak musím vložit SIMKu nebo to funguje přes tu eSIM přes kterou funguje to nouzové volání, informace atd.?

 

Tak už jsem to pochopil dneska po hovoru na infolince. Funguje to na vestavěné eSIM, nikoliv přes Wi-Fi či SIMku která je vložená. Jelikož je u nás v obci ale velmi špatné pokrytí, tak to má proto takové zpoždění v houkání a blikání. Když zajedu do pokryté oblasti tak si myslím, že to už bude fungovat dobře :-) 

Editováno: , autor: MrMysakovich
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...