Přejít na obsah

Proč Yeti?


Host Drobek.ales

Doporučené příspěvky

Host Drobek.ales

Ahoj,mozna uz tohle tema tady nekde je,ale zatim jsem ho nenasel,takze se chci zeptat. Zajimalo by mne,proc si kdo z nas koupil Yetiho,a proc zrovna takoveho jakeho ma. Popravde receno,to auticko je naprosto neoddiskutovatelne krabicoidni,ale to se mi prave libi a ma to i svoje kouzlo. Zacnu u sebe. Mam Yetiho 2.0tdi,81kw a predokolku,rok 2011. Bydlim v centru,na hory nejezdim a ctyrkolku bych nevyuzil. Yeti se mi libil od chvile kdy s nim skodovka poprve vylezla,ale koupil jsem ho az asi pred mesicem. Doted jsem i potreboval vetsi auto. Zvazoval jsem Kia Sportage,Hyundai ix35 a Yetiho. Manzelka ma hyundai ix20,funglovku,a to auto je do mesta a na normalni silnice super,takze z hyundaie bych strach nemel,Kia pokud vim pouziva stejny motor,takze to by bylo asi taky OK,ale rozhodlo to,ze Yeti je mensi,koncernovej a ceny a dostupnost nahradnich dilu jsou taky krapet jinde. Ale hlavne se mi i zda nejhezci. Doted jsem se vozil passatem b6,taktez 2.0tdi,103kw,a nedam na nej dopustit,vzdycky jsem dojel kam jsem potreboval,byl krasnej a pohodlnej. Fotky mam v sekci Vas Yeti,pod Zapadocech Yeti. Ale je mi 53 let,nemladneme a chtel jsem auto s vyssim posezem a snadnejsim vystupovanim a nastupovanim. S manzelkou uz jsme sami jen s 10 letou  dcerkou,takze uz velky auto nepotrebuju. Jsem ponekud prerostlej a diky kamionu mam problemy se zadama,coz byl taky jeden z duvodu vymeny. Zatim si na sebe s autem zvykame,mam ted o jeden kvalt min,ale to mi nevadi a kdykoliv do nej lezu,tak mam hubu od ucha k uchu a tesim se na svezeni. Co vy? Proc Yeti?

Editováno: , autor: Drobek.ales
Doplneni.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1) vysoký posez pro mě

2) pohodlné nastupování a vystupování pro mé příbuzné vysokého věku

3) možnost vozit uvnitř auta jízdní kolo nastojato

4) kdo dnes nemá SUV jako by nebyl

5) možnost slevy od výrobce pro osoby s průkazem ZTP, díky té slevě bylo prostě levnější než Suzuki Vitara nebo Mitsubishi ASX

Editováno: , autor: osobne
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
Host Drobek.ales

Nad Vitarou jsem taky premyslel,ale benzin nechci a 1.9 v nafte je starej motor 1.9 dci od renaulta,a od toho me odrazoval i synovec,co dela ve znackovym servisu Renault. Ten motor je pry docela pruserovej i v renaultu,natoz ve vitare,kde je i jinak ulozenej. Navic opravdu nepotrebuju ctyrkolku,a spotreba u yetiho je taky nizsi. Ale jinak ta vitara je moc hezka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo Vitara je vzhledove hezke auto, ale proti Yeti par nevyhod, zadni sedadla nejdou vyndat - jdou pouze sklopit operadla, drahe ventilky v kolech na mereni tlaku, bez tech ventilku pry neukazuje pristrojovy panel nektere udaje, pry defakto nefunguje a je zablokovany, tvrdil prodejce, takze i na zimni kola dalsi ctyri drahe ventilky, je tezsi ziskat u Suzuki slevu, protoze je mensi konkurence.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Host Drobek.ales

Jo,ty ventilky to bude to same,co ma manzelka na ix 20,stoji 4 tis,a musis je koupit i na zimaky,jinak ti sviti kontrolka na pristrojovce,a uz je to duvod,proc ti muze policajt sebrat technicak,a na stk s tim taky neprojdes. A vypnout to nejde,ani softwarove,ani jinak.  Takze dalsi zpusob jak vytahat z lidi penize,je to psany jako priplatkova vybava,ale od lonska uz auto bez toho u hyundae nekoupis.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...