Přejít na obsah

Zimní pneumatiky


Swordfish76

Doporučené příspěvky

Jaký zimní pneu v 16" rozměru se chystáte pořídít?  Vybírám mezi Dunlop SP Winter Sport 5, Michelin Alpin 5 a GoodYear UG1 Performace (všechny kolem 2500Kč/ks). Když jsem četl testy z loňska, tak velmi dobře dopadly i BF Goodrich a Kleber Krisalp, které jsou o něco levnější. V současnosti mám Barumky Polaris 3 a ty jsou strašné, hrozně kloužou na mokru.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • Pawouk umístěno následující téma
  • o 4 týdny později...

Taky plánuji Nokiany. Jen řeším dilema, jestli 16" plecháče nebo lité 17". Pro plecháče mluví cena jak disku, tak gumy. Liťáky zase lépe vypadají. Je poznat rozdíl mezi 16" a 17"? 16" má vyšší profilovou výšku. Předpokládám, že při jízdě budou rozdíly minimální.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem nakonec objednal Dunlop WinterSport 5 v 16" rozměru. Nokiany jsou výborné na sněhu, vyplatí se někomu, kdo žije na horách, kde je sníh po většinu zimy. U nás je skoro celou zimu sucho nebo maximálně mokro, a to těm Nokianům úplně nesvědčí a dost rychle se jim sjíždí vzorek. Jinak v nových testech zimních gum na rok zimu 2018/2019 vítězí skoro všude Continentaly CWC TS860 a v první trojce se střídají GoodYear Ultragrip 9 a Dunlop WinterSport 5. Celkem chválí i Hankooky i*cept W320 a Klebery. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V ‎25‎.‎07‎.‎2018 na 15:57, pusher... napsal:

Na predchozim aute jsem mel Nokian a spokojenost. V 18" je na Karoqa nic moc vyber, takze budto opet Nokian nebo mozna zkusim Contiky, ikdyz ta cena 4k za jakoukoliv znacku je docela palka.

 

Jaké Contíky se Ti povedlo sehnat na rozměr Karoqa? Mě žádné :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...