Přejít na obsah

Dešťový senzor


l79

Doporučené příspěvky

Ahoj, chci se zeptat na citlivost dešť.senzoru. U OII jsem přepnul do první polohy (auto) a stěrače stíhali skoro pořád pokud teda nebyl moc velký slejvák. U kodiaqa mi při páčce v první poloze (auto) stěrače stírají v daleko pomalejších intervalech - skoro už nevidím a pak to teprve setře. Musím tomu přidávat intenzitu na páčce. Ani jsem nezaznamenal takové to bleskurychlé setření, když na senzor stekla voda ze střechy. Chová se vám to stejně? Je použita jiná technologie snímače nebo je to vada?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud je na cyklovači možnost zvýšení intenzity (snížení intervalu) stírání, tak bych to neřešil a nastavil to podle toho, jak ti to bude vyhovovat. Rozhodně bych to nepovažoval za vadu, z mé zkušenosti z donedávna vlastněné OII jsem byl právě naopak z funkce stěračů pri použití senzoru deště spíš zklamaný, protože mi stírali snad při každé jedné kapce, která se na skle objevila a často to působilo tak, že stírají skoro suchou plochu.

 

Takže pokud se toto nastavení u Kodiaqů (potažmo Karoqů) změnilo, tak pro mě jedině dobře.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

sice se to netýká O2 ani Kodiaqa… ale muzu porovnat O3 a Karoqa.

na O3 jsem pouzival druhé nejvyšší nastavení citlivosti

Na Karoqu to znamenalo, ze to stíralo suché sklo. takze na karoqu jedu na střední hodnotu, která subjektivně odpovídá druhé nejvyšší na O3.

 

ad šaškárna s reklamací - ja nevim co řešíš - pořád je to senzor, kde malý prostor 1,5x1,5cm rozhoduje o tom, jestli se setře sklo, nebo nesetře. nastav si hodnotu, která Ti vyhovuje (nutně to nemusí být ta samá jako na jiným autě) - od toho tam těch pět poloh nastavení je, a dál bych s tím neztrácel čas.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...