Přejít na obsah

Zadné facelift Full LED svetlá na predface aute


wirer

Doporučené příspěvky

Nebo chvíli počkat, až jich bude jezdit víc a vzít z vrakáču origo nárazník s odrazkama z nějaké totálky na předek... Pokud by tam teda ten po FL pasoval...;)(velká spekulace, a záleželo by na štěstí na barvu)

 

Mě se světla z před FL zatím líbí, takže zatím nemám potřebu je měnit.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S tou STK koukám, ze je možná lepší jak už někde psal.. ze je možná lepší tam žádný nedavat... nebije to tak do oči jako když tam člověk něco nalepi a je to jak pěst na oko.. ale díky Lenka75 aspoň vidím jak to vypadá tak jak jsem to měl v plánu na STK udělat já...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dle mého to bude jako pěst na oko na STK, až na to technik koukne, tak mu hned bude jasné, že něco je špatně a budou špatně jak led světla tak ty odrazky..osobně bych tam raději nedal nic a bude to myslím větší šance projít, že si toho technik nevšimne, než takto, ale je to jen můj názor ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

s tou STK mi to taky hodně zajímá..myslím, že to bude velmi individuální na každké jednotlivé STK, kde někdo projde, tak jinde nemusí..bude prostě záležet na každém jednotlivém technikovi, jak bude důkladný..správně by to takto projít nemělo. Myslím, že na STK s tím zatím nikdo nebyl, no uvidíme, jaké budou praktické zkušenosti, až tam začnou majitelé s tímto jezdit. Pomalu už by se ta doba měla blížit, kdo to má na autě z roku 2015, tak už by to mělo být letos :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@lenka75 a pojedeš jen tak bez nějakých pochybných úprav s lepením různých refl. pásek, které tam stejně nemají co dělat ? osobně si myslím, že nějakou páskou tam nalepenou na sebe člověk akorát upozorní, ale stejně to bude jen rozhodnutí jednoho technika na jedné STK a jinde to může být úplně jinak.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...