Přejít na obsah

Fabia I, htp 1.2, 47kw-převodovka klepe


xHonzax

Doporučené příspěvky

Zdravím, nevím jestli to někde je, ale nenašel jsem nic konkretního, takže se zeptám, výměna spojky (lamela, přítlačák, ložisko) dělalo to následující- rozjezd s velkými vybracemi a záběr pedálu až u vrchu a cvakání-drnčení v převodovce, takže počítám že po problému jsme šli správně, ovšem po prvním nasazení  opět dolů páč to klepalo-drnčelo pořád, takže výměna dvojložiska v převodovce, po znovu nasazení převodovky na motor, opět drnčí-cvaká z převodovky a jde to pořád z levé strany u řidiče ze strany převodovky tak jako před výměnama... takže otázka zní co s tím, nebo je to prostě škoda? díky za informaci

Editováno: , autor: xHonzax
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no to je jasný no, ale dělám to sám když mám chvilu a už mi to leze krkem, už jsem to rozdělal dvakrát a nemám kam to dát a poradit od koho osobně, když jsem se ptal tak každej kdo se k tomu dostal tak tvrdil že když to opravil bylo vše ok, takže přemýšlím co to bude dělat dál pokud to nechám byt, celý auto jsem si vyhrál a tohle mě už teda fakt dorazilo :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...