Přejít na obsah

Eshop Škoda


bojler

Doporučené příspěvky

Odhaduji, ze se techto disku zrejme moc neproda za beznou cenu a vyrobce treba potrebuje plnit kvartalni plan, tak proste podrazi cenu a mnozstvim je to pro ne zajimave potrebuji li obrat. Trochu jim v celku klesne marze, ale to bude minimum. Timto v podstate prodaji navic, nebot majitele Rapidu by hlinik za puvodni cenu  nejspis nekoupili a vysachuji tak konkurenta vyrabejiciho plechy ze hry. Kdyby se to prodavalo dobre, tak by takto cenu sundal pouze blazen vyjmu li vyprodej z duvodu ukonceni tohoto modelu.

Editováno: , autor: Čečulák
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

koukám že tam mají v akci držák kol do kufru, je sice psaný na fabku 2 píšou tam 2006 až současnost, myslíte že by pasovalo do našich aut myšleno trojkovou verzi samo že asi jen kombík i když bych tor rád narval i do krátké, myšleno  kola rozměry uchytu na tu zadní hliníkovou tyčku budou asi stejné

http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/vyprodej-skladu/interierovy-drzak-jizdnich-kol-lah720003x--11/0/1/24/43/1001

Editováno: , autor: ekr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zaujímavé sú aj zadné PDC - https://eshop.skoda-auto.sk/eshop/sk/b2c/vypredajx/zadni-parkovaci-asistent-rapid-5ja054630ax/46/3/24/43/1001

len škoda, že to bude skôr pre staršiu elektriku z F2 kol119 prípadne po výmene jednotky, podarí sa mi to rozbehať i na F3?

prípadne vložka do kufra - https://eshop.skoda-auto.sk/eshop/sk/b2c/vypredajx/prepravni-vodotesna-vlozka-dmk720002x/22/2/24/43/1001

možno by sadla i na F3C. gumená rohož pasovala z F1C i do F2C, a myslím že som ju skúšal i do F3C

Editováno: , autor: wirer
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to som zvedavý s tým držiakom... v katalógu trojkovej Fabie je uvádzaný držiak bicyklov s číslom 3T9 056 700, čo je ten druhý, drahší...

Clipboard03.thumb.png.5625cb648925636ce376256cb1e8e773.png

http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/preprava/interierovy-drzak-jizdnich-kol/0/1/10000/43/1001

Potom daj info, či naozaj bude pasovať ten z F2, za tú cenu by som ho aj ja kúpil..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 3 hodinami, Martab napsal:

To už je docela zajímavá cena, ale nějak nevím, k čemu by se to dalo smysluplně využít (krom párkrát kouknutí na data o autě).

No já SG mám z výroby. Než upgradovali apku SkodaOneApp, která není špatná a v kombinaci s CarPlay, (kdy byla na obrazovce Infotainmentu) to byla skvělá vychytávka.

Teď je OneApp jen pro Smartlink+, kterej nemám a tím pádem je SG uplně na nic. Nestojí to ani za tu cenu za jakou to teď prodávají. 

Dá se říct, že mi to fungovalo asi rok, potom to škodovka normálně zařízla a sere na to. Apky, které na to byly, spíše z Google Play mizí a na AppStoru ani pořádně nebyly.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...