Přejít na obsah

Kde koupit úplně čiré sklo vnějšího zrcátka


jana8472

Doporučené příspěvky

Ahoj, vyměnila jsem si na Fabii I r.v. 2002 sklo levého vnějšího zrcátka (staré bylo zčásti osleplé), ale bohužel nové sklo je trochu zatmavené proti původním zrcátkům (i když bez barevného nádechu). Zatmavení mi vadí, je v tom hůř vidět. Chápu, že je to proti oslnění v noci, ale jinak je to otravné. Zvlášť když levé je teď zatmavené a pravé a vnitřní ne.

 

Chtěla bych koupit úplně čiré sklo zrcátka, 100% bez zatmavení, jenže i to co už mám bylo v e-shopu popisované jako čiré. Takže na to, že e-shop něco tvrdí, se nedá spolehnout. Nemáte teda někdo zkušenost s konkrétním výrobcem nebo e-shopem, ze kterého jste koupili 100% nezatmavené, úplně čiré sklo zrcátka? (nemusí být nutně na fabii, všechny oktávky 1, golfy 4, pola 3 a toleda a passaty a já nevím co ještě měly v té době tyhle stejná zrcátka). Vyhřívání nemám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ve sklenářství neuspěju, protože v Evropě jsou zpětná zrcátka vypuklá, ne rovinná, a ještě mají na straně širokoúhlou část. Pro USA se dávají zrcátka rovinná, s úzkým zorným úhlem (ale zase nezmenšujou = lepší odhad vzdálenosti), tam by sklenář pomohl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...