Barbossa Vloženo 21. leden 2020 Sdílet Vloženo 21. leden 2020 Při tomhle nájezdu už asi těsnění pod hlavou ale může být pumpa nebo termostat. Pak ještě Klientova Kuna rozkousala hadice ? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 21. leden 2020 Sdílet Vloženo 21. leden 2020 Odcházely vodní pumpy (měnily se na záruku), ale to u vozů s daleko menším nájezdem. Tady už to může být např. těsněním. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2020 Hlavně ve 210tis musel y bejt dělané rozvody a současně se mění právě i vodní pumpa a ž eby vydržela nová pár desítek tis se mi zdá blbost. Závada vodních pump byla vadná série z fabriky. Podělávalo se to po 50tis, ale jak píšu, starší ročníky se starou pumpou. Mně a Beutíčkovi, ačkoliv máme 2014, tak držej. Já najeto 150tis a Beu myslím o patnást méně ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 22. leden 2020 Sdílet Vloženo 22. leden 2020 Jj, mám cca 133k a drží. Ještě to může být i chladič spalin u egr nebo radiátor v sání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. leden 2020 Sdílet Vloženo 22. leden 2020 Clinte ty vole, ty to motas ty km. Ja mam novy vuz oproti tobe se svymi 113tis km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. leden 2020 Sdílet Vloženo 22. leden 2020 (editace) jo dělat řemenové rozvody ve 210 000km, tak možná když to auto je najede do 5 let.... :-D pak už by stejně měli měnit, protože je to časová bomba.... jo můj řetěz v tsi oktávce, to drží jak skála!!! jo to je etalon spolehlivosti 1.8 TSI. Editováno: 22. leden 2020, autor: kokta7 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2020 Já mám rád řetěz maximálně na motorové pile [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 23. leden 2020 Sdílet Vloženo 23. leden 2020 Dokud se to nerozletí, nemá smysl to řešit. [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. leden 2020 Sdílet Vloženo 23. leden 2020 (editace) však ono než opravovat starej motor, tak je podle mě lepší sehnat někde novej shortmotor za lepší cenu... často to vyjde na stejno.... Editováno: 23. leden 2020, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. leden 2020 Sdílet Vloženo 23. leden 2020 A kde sezenes novej Short motor za lepsi cenu? Ten muj znamej uz opravoval par skocenejch 1.8 TSI a rikal, ze zalezi. U jedne, tam se to potkalo dost a oprava vysla na 40tis . U druhe se to nepotkalo tolik a vyslo to na 20tis. Jestli tedy sezenes noveho Shorta 1.8TSI za 50 tak to chci vedet kde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 23. leden 2020 Sdílet Vloženo 23. leden 2020 (editace) Allegro. Tam koupíš motory za hubičku. Kdybych se tehdy chtěl jebat s Insignií, měl jsem tam kompletně připravenej motor za nějakých 5200 zlotých, což je 32 tisíc. Samozřejmě tam kupuješ jen motor jako takový, není tam ostatní příslušenství jako vodní pumpa, turbo, převodovka, spojka atd. Fakt jen kastlu s válcema. Editováno: 23. leden 2020, autor: Sabiza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. leden 2020 Sdílet Vloženo 23. leden 2020 Před hodinou, Petrrr napsal: A kde sezenes novej Short motor za lepsi cenu? Ten muj znamej uz opravoval par skocenejch 1.8 TSI a rikal, ze zalezi. U jedne, tam se to potkalo dost a oprava vysla na 40tis . U druhe se to nepotkalo tolik a vyslo to na 20tis. Jestli tedy sezenes noveho Shorta 1.8TSI za 50 tak to chci vedet kde. dá se sehnat, stačí pohledat ebay, allegro atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. leden 2020 Sdílet Vloženo 23. leden 2020 Jak funguje to Allegro? Principielně jako Aukro u nás, ale máte s tím někdo zkušenosti? To jako pošlou i do ČR, nebo je třeba si pro to zajet do Polska? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 23. leden 2020 Sdílet Vloženo 23. leden 2020 Většina z nich zasílá i do ČR a v případě, že má uvedené pouze PL, dá se případ od případu domluvit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. leden 2020 Sdílet Vloženo 23. leden 2020 (editace) @Stringo objednával sem si díly na auto z Německa a byli tu do 2 dnů.... bylo to o 2/3 levnější než originál u dealera Editováno: 23. leden 2020, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. leden 2020 Sdílet Vloženo 23. leden 2020 Hledám zadní LED světla na Fastbacka. U nás rok žádný prodej, originál je vražda. Na Allegro by se to dalo poskládat, ale nedomluvím se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 23. leden 2020 Sdílet Vloženo 23. leden 2020 Stačí Google překladač a pak využít služeb prostředníka. V Polsku existuje hromada firem, které zásilku převezmou a pak jí pošlou do ČR. Většinou sídlí u hranic s tím, že zásilku pak převezou na Českou poštu a pošlou. Třeba tady: https://www.znemecka.eu/preposilani-zasilek-z-polska posílají jak z Polska, tak Německa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. leden 2020 Sdílet Vloženo 24. leden 2020 Ty kravo, to je husty, tak to muzu klidne nakupovat treba i z DE Amazonu. Co se tady vse clovek nedozvi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. leden 2020 Sdílet Vloženo 24. leden 2020 Kokto, ty dily si objednal u koho konkretne. Origo dily? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. leden 2020 Sdílet Vloženo 24. leden 2020 někde na ebayi.... z amazonu z ameriky mě to přišlo do 7 dní, clo vyřešili za mě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 24. leden 2020 Sdílet Vloženo 24. leden 2020 Koukal jsem na ten odkaz, pořád nějak nechápu, jak to funguje [emoji2]Najdu si na Allegro věc, tu koupím a? Ten odkaz na tu věc pošlu na tu službu a oni to vyřídí a přivezou? Nebo se to podle na jejich adresu v tom Polsku a oni to potom přepošlou mě? Jsem trochu mimo, tohle jsem ani netušil že se dělá [emoji848] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. leden 2020 Sdílet Vloženo 24. leden 2020 (editace) prodejce ti pošle objednávku na tvoji adresu do Čech... dyť si v EU..... po ČR stojí přeprava balíku třeba 120kč, Z německa třeba 250 Kč.... Editováno: 24. leden 2020, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 24. leden 2020 Sdílet Vloženo 24. leden 2020 No na Allegro někteří neposílají do ČR. Proto se ptám, jak to do ČR tedy dostanu. Co třeba tohle:https://allegro.pl/oferta/hyundai-i30-iii-2018-fastback-lampa-tylna-prawa-8193880664Jak to mám dostat domů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. leden 2020 Sdílet Vloženo 24. leden 2020 Zaregistrujes se na to serveru znemecka. Oni ti priradi polskou adresu na kterou si ten balik nechas poslat a oni nasledne ten balik prevezmou prevezou do CR a tady poslou na Tvou ceskou adresu. Tedy ty zaplatis standartni polske postovne, a te prepravni sluzbe zaplatis za poslani baliku vcetne ceskeho postovneho. Presny mechanismuz nevim, ale to asi vyplyne az se u nich zaregistrujes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 24. leden 2020 Sdílet Vloženo 24. leden 2020 Přesně tak. Pošleš to k nim, oni to vezmou a pošlou tobě. Co je na tom k nepochopení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.