Přejít na obsah

Clintův pirátský klub II


Clint

Doporučené příspěvky

Keby debilní bezpečnostní analytici presadili do vyhlášky, že v kolóne sa majú autá držať pri kraji vozovky (vľavo doľava, vpravo doprava), tak by sanitky a motorkári boli viac v bezpečí. Keď vidím motorku v späťáku, tak už len kvôli svojim plechom sa uhýbam ku kraju. Ale to ten "vietor vo vlasoch" niektorí nevedia prekúsnuť a naschváľ motorkára zablokujú. :disgust:

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Většina lidí bere motorku v koloně jako blbečka co se tlačí dopředu (neříkám, že není mezi námi motorkáři hodně idiotů, co se tlačí dopředu hlava nehlava - jsou tací jako v každé jiné řidičské skupině, ale někdy je to třeba, v tom oblečení hlavně za veder je jak v troubě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Motorkáře nemá rád nikdo, kdo na motorce nikdy neseděl. Samozřejmě že jsou idioti, je jich spoustu, ohrožují okolí, pletou si silnici se závodní dráhou, ale tak to jsou i v autech. Všechno je to o toleranci, tvrzení že na motorce nemůžu jet podle předpisů je holá píčovina, jde to úplně normálně, ale na druhou stranu, na motorce je strašně snadné se nechat unést a jet rychleji než se má...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

[emoji23] ten musí být hodně znuděnej za volantem a ještě víc doma u počítače [emoji23]

 

Jsem mu chtěl něco napsat, ale je vidět, že má i strach nějakých reakcí, protože má zakázané komentáře a SZ... No je vidět, že se vyloženě soustředí na tyhle situace a že mu to dělá dobře.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nemohu dohledat video, kde jede autem a lepí se na motorky, aby následně ukázal jak jezdí nebezpečně. Nicméně je to trasa Sedlčany - Cholín. To hovado komentuje všechny veřejně známé nehody ve stejném stylu. Ale - pozor - skůtry mu nevadí.
Asi koupím nějakého dragster skůtra. ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě nejde o jeho kecy, ale o to, že veřejně šíří záznam z kamery bez souhlasu účastníků, což je podle mě nezákonné. Nemluvě o nadávkách ve videích (je mi divné, že to ještě na YouTube není zablokované, kvůli těm sprostým nadávkám). Každopádně je asi narušený.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nelze to paušalizovat, ale bohužel debilové jsou ve všech skupinách pohybujících se na silnicích, od chodců přes cyklisty, motorkáře .... po řidiče náklaďáků, traktorů, busů.

Na motorce jsem neseděl hodně let - a ani mě to už neláká. Nicméně nevidím důvod k tomu, aby motorkáři mohli při vzniku kolon jezdit mezi auty. Je to podle mě nebezpečné pro obě skupiny.

Ale to jsme právě u té tolerance. Já bych osobně nikomu nějakou schválnost nedělal, pokud můžu tak běžně při pohledu do zrcátka a spatření rychleji jedoucího motorkáře dle možností uhnu. Já jsem na tom v autě o hodně líp než on na motorce. O tom žádná.

  • Líbí se mi 1
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Škoda, že sa nedá pridať komentár. Toho dementa za volantom treba vytlačiť do škarpy, aby už nešíril tie jeho bludy.

A ak by ma dal na inšpektorát, tak ho zažalujem za vyhotovenie záznamu bez mojho súhlasu a vyžadoval by som prešetrenie zdravotného stavu a odobratie oprávnenia.

A keby bol policajt dôsledný, dal by tomu dementovi pokutu za zdržovanie plynulosti premávky bezdôvodnou pomalou jazdou.

Ale raz mu tú nevychovanú hubu prifarbí červenou. Karma je rýchla a hlavne zdarma.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jojo, asi tak pět až šest známých jsou v tento moment někde v Chorvatsku. To samé bude i za tejden a vůbec každý tejden až do konce prázdnin :D  Chorvatsko je něco Česká kolonie :D
Co ze si rikal? Se Stanem se mame blaze. Lepsi nez nejakej Okor. A to Rapid tu cestu vydrzel a nerozpadl se. My se Stanem a jinymi vime kde je dobre. A at si kdo chce co chce rika v ramci Evropy je Croatia proste Best of. Kdybys nemusel platit vysoke splatky za ten srac od SA mohl ses jet taky podivat. [emoji23][emoji23][emoji23]ef9858367bde205bb376754d131defa5.jpg5fe6470698b0cd2bb239286e11e3b679.jpg
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Plačka by letěl, ale utratil všechny prachy na letadlo v Lotynce. Takže vlastně svoji dovolenou daroval bohatým vyžírkům. Právě takové jako je Plačka oni potřebují. Koukají pak dolu ze soukromého letadla s doutníkem v hubě a obklopeni mladejma štětkama se chechtaj, když vidí jak Plačka s harantama jede v hrkálce s plnou bagáží do Jugoslávie [emoji23]


Oktávka pro chlapy, Rapida dětem [emoji1]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...