Přejít na obsah

Clintův pirátský klub II


Clint

Doporučené příspěvky

Jj, tak nejak. Vis co, ta kuze je hovezi (ovsem proto se to jmenovalo kozeny paket) je vyrobena z hovezi kuze z mladych byku co behaji jen v Rakouskych Alpach na Grossglockneru. Ti byci maji jen mlade samice jalovice. Vlastni TV Sat, vyhrivane louky. Spi na zdravotnich matracich od Dormeo. Kazdy vecer wellnes, sauna..Porazka tehle byku a zpracovani kuze je jen pri mesicnim svetle pri uplnku. Pritom tu kuzi zpracovavaji jen divky pany do 15ti let v den svych narozenin.
Tedy neni to kvalitou kuze, ale vim cim to je. Mam agresivni pot. A to tak ze dodavam Varte do autobaterii. To se pak nemuzu divit. [emoji23]

  • Líbí se mi 3
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele k té hlavici. Je fakt že se to stávat nemá, ale jak jezdím v hodně služebních autech, nevěřil bys, jak moc jsou ty hlavice rozdílně opotřebené. Všechno jsou auta s nájezdem kolem 70-120 tisíc a některá je ošoupaná minimálně a některá že bys ji tipoval na 30let starého žigula. Já ji mám cca 70t km a vůbec nic, jako nová.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nájezd mám 20-24 tisíc ročně. Auto bude ojeté rok 2014-2015. Nejspíš OIII a rozhodují se mezi 2.0tdi 135kw a 2.0tsi 162kw (ty ale v podstatě nejsou v nabídce). No a nevím, jak se dostat k tomu, abych vyzkoušel ty auta s DSG (nevím kam zajít a jak to vyzkoušet když jsem s tím nikdy nejel).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...