Přejít na obsah

Clintův pirátský klub II


Clint

Doporučené příspěvky

před 18 hodinami, Jao napsal:

Manuálna prevodovka aj bez výmeny oleja musí prežiť auto. Jedine ak to požičiaš blondíne, ktorá mala len automat a na jednotku to dá niekoľko km na diaľnici. Druhý prípad - dokážem tam dať spiatočku pri 150 km/h ? :lol:

 

Ale ona i ta automatická převodovka přežije auto. Vždy je to jen a pouze o spojkách, pokud se dodržují intervaly servisu. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za to dnesni modely jsou dva kroky vzad ve spolehlivosti a 10kroku vpred v cene. Ted nam v praci pribyl sluzebak Spaceback 1.0 TSI 81kw tak jsem naplej kdy se to zacne rozpadat. Vybava stredni Ambition a presto tam toho je mene nez co mam ja pred 5ti lety . Jediny co to ma co ja ne je Handsfree a 17" kola. Ja tehda 350tis. Dnes za toto 380tis a to prosim s 30tis slevou. Nema Sunset, auto Climu (jen manual) nema zadni repro, tempomat. Jo a nema 4. valec [emoji23][emoji23][emoji23]

Jo aktualne co mam ja navic uz asi dva roky ale neresil jsem to neb jsem myslel ze je to od kaminku jsou vyhrate plexi svetlometu.

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To neni vyhrate vole od slunicka z venku, ale od zarovky zevnitr. Ted jsem se vratil id meho mechose. Co ma O3 2.0TDI s 250tis km a musim uznat, ze na ty km nevypada. Pominu radicku tu ma taky oloupanou jak banan. Kupoval od nejakeho doktora v Nemecku co s tim jezdil snad 200km denne do prace do Regensburgu. Co ale rikal, tak mu pomerne chlasta vodu. Ze pry tyhle dvoulitry chlastaji vsechny, nektere vice nektere mene dle zpusobu uziti.
A co ty uz si nazul ty svoje zimni Barumy [emoji23] Gumy z Rumunska?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem se vrátil z víkendu v Belgii. Nabízel jsem, že pojedeme Insignií, abychom se ve čtyřech vlezli, ale to ne... jeli jsme firemním Meganem. 1.2 TSI s přestavbou na LPG. 

 

Ty vole, už nikdy víc. Auto sice z venku pěkné, ale vevnitř bída. Plasty stejně odporné jako v Octavii. Auto celkově malé a rozhoupané (asi pokus o napodobení vzduchovýho pérování). Ženský se vzadu mačkaly, protože na nohy bylo tak 15 čísel od sedaček. Nejlepší byl Android Auto, který věčně nefungoval a na obrovské obrazovce, která se snažila napodobit Teslu, byl Waze v malém okénku a nešel pořádně ovládat. Za 400 tisíc bez DPH bych ale víc nečekal. Prostě taková menší oktáfka. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...