Přejít na obsah

Clintův pirátský klub II


Clint

Doporučené příspěvky

Tak jsem jel ráno v tom dešti do Liberce. Potkal jsem 3 joudy, kteří jeli na denní svícení, takže vzadu tma ? a přes tu vodní tříšť nebyli vůbec vidět. Navíc 80 na dálnici, v očích smrt. Jeden aspoň reagoval na probliknutí a zatroubení, další 2 křupky nic a vesele upalovali dál. 

Velebnosti, jdu blejt ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je tím, že se lidi dnes spoléhají na "chytrá auta". Spoustě blbců vůbec nedochází, že nejsou vidět. I já se takovým blbcem stal před pár dny u nás ve městě, když jsem jel z obchodu a nechal světla na off, tedy jen na denní svícení. To mám sice nastaveno i na svícení zadními lampami, takže něco svítí vpředu i vzadu, ale až když jsem se po asi 800 metrech podíval na budíky a všiml si toho, že jsou nějaké moc tmavé, tak mě to trklo. A to je právě ono. Kdysi dávno na starých autech prostě člověk sednul a úplně automaticky zapnul světla. Dnes si to auto řeší samo a když to pak někdo blbě přepne, tak si při dalším sednutí do auta ani neuvědomí že jede jak idiot.

Takže žádná omluva takových lidí, je to čistě jen o vlastní blbosti.

 

@beuticek věřím že si ještě všichni takoví co jsi na ně bliknul, nebo zatroubil chtěli poklepat na čelo co si na ně někdo dovoluje něco takového dělat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...