Přejít na obsah

Clintův pirátský klub II


Clint

Doporučené příspěvky

funguje bezvadně? občas když svítí slunce, tak se zapnou všechny světla... zažil sem to snad u všech aut. to samý dešťový senzor....

 

co funguje bezvadně u většiny aut je ABS a Traction control. 

 

Třeba u novýho moustanga se zaplou traction control, seš schopnej jet půl kruh bokem, než zaraguje TC :-D tam je to hrozný fail.

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak se musim pochlubit. Thalie po 8mi letech na technicke. No a ne te by me primo vyhodili, to ne. Ale dostal jsem technickou jen na mesic. [emoji23][emoji23][emoji23] Svisly pravy cep a cep rizeni vlevo. No jo uz se zacina rozpadat chudera po 8 letech. Konecne dosahla po 8 letech kvality Skodovek po pul roce. [emoji23][emoji23][emoji23]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Petře stále srovnáváš nesrovnatelné jako 70% ostatních lidí... V reálu nikdy nenasimiluješ stejně podmínky pro obě auta, každé auto na sobě bude mít nějaký díl, který nebude z výroby 100% a pokud auto víc stojí, než jezdí, je to o to horší. Znám spoustu lidí co s Rapidem najezdili už 200000 km a jezdí, mění jen olej a tankujou. Žádné závady, žádné problémy... To i s Octavií nebo Fabií. Buď neumíš jezdit, nebo máš smůlu na auta, nebo jen zbytečně řešíš maličkosti... Já s autem mám taky starosti, je to staré, najeto 240000km po strašných cestách, prostě to tak je. 120ka co měl děda se taky srala jak mohla, každou chvíli v létě vařila, v zimě zamrzalo chlazení, komfort žádný, klimatizace nebyla, bezpečnost nula, v motoru se hrabal pořád... Už jsi asi dávno zapomněl, co bylo před 25ti lety... Dnes i přes tyhle drobné problémy máš komfort, výbavu, bezpečnost a i to nějak vypadá...7d7d4c76e0dc6686a474a81892152a69.jpg32708715193298bcac581236ccaa6329.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Motosy 30 ne, ale 50 kdyz uz. Skoda se rozpada uz v zaruce pri 20tus km kdy zacne vrzat interier.

Pocitej se mnou.

Thalie pri 4 letech praskle zadni pero vymena obou 3tis kc. Ve 4 letech zpetne vnitrni zrcatko - 900kc. Ted v 8 letech dva cepy + prislusenstvi 3tis. Celkem za 8 let zavady za 6900kc.

Ted Rapid budu jmenovat jen zavady za 3 roky pac to mel zhruba taky kolem 50tiskm.

Silentblok prevodovky - 2× menen. 2x3500=7tis. Lakovani kapoty- 3tis, calouneni operaku sedadla.- 2tis, Pohon zadniho sterace 3tis to mas 15tis a to jsem nevyjmenoval ani vse.

Aktualne o cem vim pri necelych 6ti letech odlucovac oleje na motoru - 4tis a vyhraty svetlomety 8tis .

Sefuv Yeti posledni MR.najeto 40tis. Ted resil nestartujici auto ktere ho tuhle nekde nechalo. Z motoru strikal benzin. Tesneni pod vstriky - velmi bezpecna zavada. Mel stesti ze jel resp jeho zena s detmi jen 4km nekam do obchodaku ze se mu to nestalo treba na ceste z chorvatska na rozpalenem motoru. Tyden na to, grilovane kure a cidlo teploty oleje v hajzlu. Taky byl takovy nadsenec a myslel si vzdy ze si vymyslim. No uz si to nemysli. Ono kdyz si to clovek zazije na vlastni kuzi tak to je potom trochu jina nez kdyz to ma z doslechu.

 

Edit: ty znas lidi se sluzebaky Stringo co nemaji starosti jen jezdi ( asi tim ze u sluzebaka dokud to jede to nikdo neresi )

Ja mam zkusenost znamych soukromych majitelu co naopak furt neco u Skodovek na par vyjimek resi.

Co bylo nesrovnavam. Ale vem si jaky pokrok zaznamenal vyvoj aut za prvnich treba 40 let a jaky pokrok za poslednich 40 let. Kdyby to slo porad stejne tak dnes auta uz davno jezdi nebo litaj na vodik na vzduch nebo nevim co. Ale principy ve vsem jsou uz 40 let zasekle a jen se hleda kde usetrit.

 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zkušenosti mám se soukromými auty i se služebáky (to tu neprezentuji - služebáky jsou na tom o dost hůř, každý se k tomu chová strašně).

 

Jde o to, že zrovna máš blbý kus. V práci jsou 2 lidí co mají svůj soukromý Rapid. 2014 a 2016 a oba mi řekli, že žádný problém nemají. Oba mají ty základní výbavy, starší Rapid má najeto přes 70000km novější 25000km. Oba základní benzíny. Jeden měl před tím Opela a druhý Fabii. Nemůžou si ho vynachválit. Jak říkám, na fóru jsou lidi co řeší problémy, ale 70% zbylých majitelů žádné problémy nemá a ani nevědí, že nějaké fórum na netu je...

 

 

Edit: před 100 lety měl auto prezident a pár boháčů, před 40 lety mělo auto možná 20% lidí z horní bohaté vrstvy, dnes je v rodině běžné vlastnit 2 a více aut... Udělej si závěr sám [emoji6]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Stringo, nerikam ze nemas treba v ledascem pravdu. Me jako zarputileho skodovaka Skodovka zklamala. Neni to moje vina. Ja uz vnimam jen to nejhorsi a tezko me neco presvedci o opaku. Tezko me i presvedci pripadna ma dalsi Skoda, protoze dalsi nebude. Nejsem kral mezi ovcemi jako treba Clint. Nejhorsi pro automobilku nejsou stiznosti, breceni na forech pro par zoufalcu atd. ale to ze priste jejich produkt nekoupim.
Na FB u jakehokoliv prispevku automobilek pisi fandove te ktere znacky a obcas par kriklounu. Tak tomu bylo driv i u Skody, plno tvrdych zastancu a nadsencu pro znacku. Dnes ale i poslednich par let. Takovych spokojenych jako ja co tam pisi narusta pomerne hodne a to taky o necem svedci. Ale jo, vam co jste spokojeni to neberu a preju aby to tak zustalo i kdyz vas je cim dal mene, chudackove - vymirate. [emoji23][emoji23][emoji23]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...