Přejít na obsah

Clintův pirátský klub II


Clint

Doporučené příspěvky

V 3. 1. 2019 na 10:24, stanmar napsal:

Po editaci koktovic příspěvku......

mám s bráchou velkou výhodu v tom, že většinu času máme auta v garáži, jinak by to bylo, pokud by nám auta stála na sídlištním parkovišti.

Nicméně lišty jenž měla na dveřích OII (navíc v barvě) nebyly také samospasitelné. Vzhledem k různým profilům dveří ostatních aut je zhola nemožné uchránit boky auta od obouchání - taková je holt smutná realita. A pokud pojede někdo kolem s nákupním vozíkem , či na kole a nedejbože s klíči v ruce....

Já ani trochu neuvažuji o jakýckoliv doplňcích typu dveřní lišty apod. Pokud bych opravdu chtěl mít nedotknutý lak, hodil bych na auto nějakou fólii, to ale zase trochu ztrácí vzhled originál barva auta.

 

 

Na OII mam lištu a má ji i dost lidi  , ale na OIII jsem ji moc neviděl a když tak už je hodně dole kde se mně zdá zbytečná tak se ptam jak to řešite .

Editováno: , autor: zbek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Však jsem to už psal. Nijak, je to k ničemu... Pokud chceš ochránit dveře proti tomu, aby sis je ty sám neomlátil, kup si nalepovací ochranu na hrany dveří, pokud chceš ochránit lak proti cizímu omlácení, máš výš odkaz na fólii, nebo je nějaká ručně nanášená vrstva keramického vosku... Obojí je ale dost drahé a pochybuju, že to někdo na Octavii bude dávat...

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Odbory jsou prostě silné, chtějí pro ty neschopné kopáče u pásu čím dál tím víc, tak si auto smontuje chudák za 400 ojro. Sám. Úplně. Včetně vyrábění baterií.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejsem fanoušek značky Dacia a nikdy nebudu, ale za ty prachy... holt ten cenový rozdíl je v této kategorii otřesný.

Taky proto mám OIII s 1,8 TSI, neboť za 1,5 TSI v Karoqu bych dal stejný peníze a to by mi opravdu nevyvážil fakt že je to "SUV" (navíc bez pohonu 4x4).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...