Přejít na obsah

Clintův pirátský klub II


Clint

Doporučené příspěvky

před 3 hodinami, M_ike napsal:

Clinte, s octavii sem taky moc spokojenej.. ale s predeslym rapidem to "to" prave fakt nebylo..

Ja tomu Petrovi fakt i rozumim.. veirm ze kdyby mel moznost to vymenit za octavku, tak remcat prestane.. alespon na chvilku ?

pane jo, tak to byl posun z rapida na ovci :-D to si zapiš do deníčku :-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neházej nás k tobě do pytle Plačko [emoji23] Já jsem s autem spokojen moc a za vola se rozhodne nepovažuji
Rika ten, co byl totalni antidehtar a vychvalovatel sve 1.8 TSI. Ovsem do te doby nez musel mesicne kupovat 50litrovy barel s olejem. [emoji23][emoji23][emoji23] O to hur Skoda se na nej vysrala tak ji ukazal zac je toho loket. Svoji 1.8TSI prodal a jako odvetu koupil zase Skodu ve sve "oblibene" motorizaci [emoji23][emoji23][emoji23] A tohle mas pravdu, nemuze udelat VUL, ale uplnej debil. [emoji28]
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 5 hodinami, stanmar napsal:

Tss, auto v naftě ... jako by to ani auto nebylo :p

2.0TSi 140kW daj az do FL, co nadelam.. To ze musim jit do dehtu mne nasralo dost.. Na 200kW zasahla firemni Car policy.. :(  Spokojenej budu ale i tak :) 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pozor Plačka se konečně rozzuřil, jeho nervy už to nevydržely. Nemůže pochopit, že je tu najednou více lidí, co je se slepicí spokojeno. To nedá, je to na něj moc. Krabičák nefunguje, Venca z nádraží odešel do azyláku, není už kdo by naslouchal. [emoji23] Neni už kdo by ho obdivoval. Oktávka je nejprodávanější a to je jeho noční můra. To nikdy nechtěl. Tohle ne. Už dochází smysl pro legraci a nastupuje vulgarita. [emoji23]

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Abych to upřesnil, Insignii říkám: „Ty moje východoněmecká krasavice, kvalitnější než Passat.“ a Kii jsem začal říkat: „Ty má kdovíodkudzněmecka frajerko, pojď, půjdeme ukázat sráčům ve Fábiích, jaké to jsou špíny.“. Kupodivu zatím žádný problém a auta krásně jezdí. :D

  • Líbí se mi 2
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Proc? Jakej vulgarismus? Ja zadnej nespatruji. Sranda ne? Nekdo si to spatne vyklada asi. [emoji23]
Na druhou stranu, 1000x opakovany vtip taky neni vtip. Pokud Clint pod kazdy muj komentar a ted uz i na FB musi cpat tu hlasku o detskym aute atd. ac to tema vubec s auty nesouvisi, tak proc bych ja nemohl naopak psat svoje "vtipy" o nem tady kde je to k tematu.
Ok, pokud je to tady v ramci party, tak narazky na svou osobu a me auto beru s humorem. Je to prdel a sam se tomu kolikrat zasmeju. Ale pokud dokola ctu jeden a ten samej vtip o dospelackem aute zejmena od jedne osoby dokola a dokola tak je to trapne. Tedy Clinte bud vic kreativni a ja pak treba budu taky. A povsimete si, ze text je bez smiliku, tedy je myslen vazne bez pretvarek za srandu. Dekuji za pozornost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...