Přejít na obsah

Clintův pirátský klub II


Clint

Doporučené příspěvky

Čekal jsem, že to napíšeš. Pokud máš v autě kameru, alespoň tu přední, a dokážeš, žes musel brzdit (z jakéhokoli důvodu), máš v podstatě vyhráno. A jak píšeš, důkazní břemeno jde vždy za tím, co do Tebe našije. Pokud mám čisté svědomí a nehraju si na kripla, který vybržďuje, nemusím se vlastně bát. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Stringo V podstatě co potřebuješ je si na webu udělat účet, tam si pohodlně naklikáš všechny info o autě. Pak je se v mobilu přihlásíš ke svému účtu a přes "+" přidáváš tankování. Výhoda je, že to může používat více lidí (např pokud v rodině sdílíš auto s manželkou a tankujete oba), popřípadě můžeš pak evidovat i jiné věci jako jsou servis, doplňky atd. Bohužel to není v češtině, ale většina věcí jde odvodit a na různé kategorie jsem si udělal "slovník" pomocí Googlu
 

Spoiler

image.thumb.png.7d5d184c0d770d92c28521dcc7f46c51.png

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moje auto mam a stoji to za hovno. Auto mi tam zmizelo atd. Spritmonitor je super. Mam tam vse zaznamenane vcetne servisu co kdy se menilo opravovalo apod. Das si tam anglictinu a tech par slovicek se naucis. Paradoxne mobilni aplikace je mnohem lepsi a intuitivnejsi nez v PC. No ale to tankovani uz me taky prestava bavit, ale je lito prestat kdyz to zapisuju myslim od 13tis km. Ostatne, mam to v podpisu tady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobry vecer pani, nepovaluje sa niekomu z vas doma nepotrebny navod na obsluhu na OII predFL a bol by mi ho ochotny za nejaku symbolicku sumu poslat na Slovensko? Viem o tomm, ze na webe je PDFko, ale chcel by som mat v aute aj papierovu verziu.
Na co manuál? Mě stačilo si z PDFka vytisknout žárovky, pojistky a symboly z palubáku. A to jen pro případ, že by s autem jela manželka a něco se jí rozsvítilo, tak aby mi mohla do telefonu říct, co na budících vlastně svítí [emoji3]

Za mě je mnohem užitečnější montážní příručka [emoji106]
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 23 hodinami, Stringo napsal:

Martab: To spritmonitor jsem nainstaloval, ale moc tomu nerozumím... Uvidím časem co to bude umět.

Sabiza: V pátek, nebo v pondělí si jdu pro auto a chci si to tam začít psát, abych viděl jak se vyvíjí spotřeba... Vím že to není jinak k ničemu...

používám už několik let https://play.google.com/store/apps/details?id=com.maze.android.fuelcosts , mám na aplikačce všechny 3 auta a u všech vždy obě paliva (BA/LPG), takže vím naprosto přesně obojí spotřebu a rovněž jsou tam vedeny i servisní náklady, takže i to se dá zpětně dohledat, kdy se měnily třeba svíčky, filtry apod.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mne se menila tak do 10tis km. Tim ze pozvolna klesala. No a az tak ve 20- 30ti tis jsem pozoroval ze si motor sedl, jemejsi chod, hlucnost a lepsi ochota vytacet. Pak uz je to porad stejne a ta spotreba 6.3 v prumeru odpovida.
A mit u sebe vzdy v podstate servisni knizku a vedet kdy se co delalo je taky dobra funkce. Rada veci se totiz stejne do sefvisky ani nezaznamenavaji ( viz servis klimatizace) atd. Navic se uz ani papirova serviska nevydava viz. Slepice. Nevim jak na tom jsou jine automobilky dnes.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...