Přejít na obsah

Clintův pirátský klub II


Clint

Doporučené příspěvky

No, tak jsme se zasmáli alespoň jsem ulevil Petrovi od posměšků [emoji23] teď máte nový terč, ale jedno ti Clinte řeknu, kromě toho, že opravdu nemají dotažené takové ty věci ohledně funkčnosti odkládacích míst nebo např. Nejdou přes DO stáhnout okna (jsou jen zavřít), tak auto jako takové je skvělé a teď myslím co se týká materiálů i zpracování (ani moje OII v některých věcech není tak kvalitní jako je teď Fastback a o OIII už vůbec nemluvím, tam ty materiály jsou peklo. Ale jak jsem tu už psal, nemám vyhraněnou žádnou volbu, auto se mi líbí (to je věc individuální) jezdí se s ním pěkně, je to NOVÉ a pokud vydrží 13let jako mi vydržela OII tak za poloviční cenu, proč né. Ono kdybych měl větší plat tak bych si koupil něco jiného, ale tohle v poměru Cena/užitná hodnota je naprosto perfektní. Škoda že už nemaji v nabídce ten 1.6 T-GDi se 137kW a dělají už jen N-ko...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale abych se nesmal. Potkala me tragedie kluci.
U Thalie jsem posledni dobou pozoroval jako ze se tam neco pali. Daval jsem to za vinu brzdam, pac jedno kolo se mi trochu hreje.
Inu zajel jsem ke znamemu do servisu, zvedli jsme na heveru auto a ja koukam cely kryt pod motorem od oleje. Tak jsme to zkoumali a olejova vana prorezla. To tam kapalo jak hovado. Pritom pred 2mi mesici se olej menil, auzo bylo i na technicke a vse v poho. V zivote me nenapadlo ze muze olejova vana proreznout za 8let. No byl jsem ubezpecen ze muze. Ze nedavno menil u Fabie. Ovsem u Fabie vana stala 800kc a ja zacvakam u Renaultu 2200 pac nikde jinde neni k sehnani. Tak jak jsem Nathalku do ted chvalil tak uz mi to zacina vracet. Devka jedna.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, motor je v poho. Kontrolka oleje se ani nerozsvitila, tedy jsem to podchytil vcas. Na druhou stranu nutno podotknout ze tech 800kc je Cina, je to ale vice mene moznost. U Renaultu jsem Cinu nenasel. Jsem naplej co bude zac ta vana objednana primo u Renaultu. Origo vana na Fabku totiz stoji 4tis. Pak je divne ze u Renaultu jen 2300.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...