Přejít na obsah

Clintův pirátský klub II


Clint

Doporučené příspěvky

No, co jsem kde pochytil i od kolegy z práce a jejich příbuzných, tak by se Volvo mělo hlavně zaměřit na kvalitu svých aut. Mají 2 roky starou XC90 a sype se to jako domeček z karet a každá oprava jde do 10ti tisíců. Od té doby co to má Čína to jde v tomhle smyslu do prdele. Zlatá Škoda. Zatím co dříve jsem Volvo žral, tak se to pomalu blíží LandRoverům apod. Sice krásný interier, technologicky vyspělé auto, ale seš s tím furt v servisu a cvakáš jak mourovatej. 

Ale asi to tak myslí, že když auto bude stát v servisu, že s ním nenajedeš a tím pádem nebouráš - nejbezpečnější auto na světě. ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 hodinou, beuticek napsal:

Děsí mě okamžik, až nebudu moct objednat auto s manuálem. 

V USA a Kanadě se prodalo více manuálních převodovek...... 991.2 GT3 PDK - 34%  vs manuální převodvka 66%

@stanmar Furt říkám, že DSG je naprd převodovka., ale je to jenom možná softwarová záležitost....

Editováno: , autor: kokta7
  • Líbí se mi 1
  • Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Marku, to si já o DSG myslím taky, jenže majitelé jenž ji mají, se často cítí dotčeně.

Řekl bych, že k ostré jízdě je vhodnější manuál a na normální a klidnou to DSG může být dobré. Bohužel v dnešní době při kombinaci silnější motor a v případě pohonu 4x4 ani manuální převodovku u koncernu pomalu nekoupíš.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 5 hodinami, stanmar napsal:

U Volva se divím spíše tomu, že s tím přišli až nyní. A ruku na srdce, ono těch 180 km/h je dostačujících. Dokud budeme mít všude po EU limity 110 - 140 km/h, nemá smysl řešit vyšší rychlost. Těch 40 km/h jako rezerva je fakt dostatečných.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, mravokarce jsem treba ja. Jiste ze, v x% 180 staci. Pokud budu mit dodavku, Landcruiser, RAM kde nejde o rychlost ale o neco jineho. Staci i 160 klidne. Tady jde ovsem o neco jineho a to i me jako mravokarci vadi a to o princip a o svobodu. A pokud si to nekteri jeste neuvedomuji tak z nasich svobod se ukrajuje cim dal vice pod ruznymi zaminkami ve vsech oblastech lidskeho konani. Zakazy, prikazy a narizeni to je ten smer EU.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zatim kamarade. Pokud to bude propagovat vyrobce sam, EU se toho chytne jak hovno krize a da to povinne.
Staci, ze chce v roce 2022 aby auta byla vybavena omezovaci rychlosti v obcich apod.. Ted EU chce zakazovat olovo do strel naboju, rybarskych oluvek. Chysta se zakaz noseni nozu, tedy na houby pujdes tak s pazourkem apod. To jsou zrovna oblasti, ktere sleduji, tak vim. Zadne vymysli.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejsou tady politicky reci zakazany? :D

Jinak ten zakaz nozu.. jsou zakazany macety, ostantich se to netyka.. a ja bezne macetu u sebe nenosim, nevim jak @Petrrr:D Kazdopadne vic cist a nezrat propagandu jistejch politickejch stran.

 

 

Sam jezdim kolem 150-160km/h dle tacho na dalnici, mimo obec do 110, takze omezeni na 180 by se mne ve vysledku moc nedotklo, ale jde o princip a tu "svobodu" na kterou si lidi sahat nenechaji. Cekal bych ze Volvo pak do konfiguratoru da moznost doplnkove vybavy "bez omezeni" za par tisic a vsichni budou spokojeni.

 

A v nemecku neznam snad nikoho, kdo by jezdil tech doporucenych 130.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jedná se o zákaz tzv. Zombie nožů, ne žádné mačety. Pod tu definici co vymysleli může spadat téměř cokoliv. Nečtu žádné propagandy, ale protože zbraňovou legislativu sleduji podrobně a jsem v kontaktu s řadou lidí z Lexu a jiných spolků co se tím zabývají, tak vím určitě víc než ty i z těch jednáních na ministerstvech u nás v parlamentu v EU apod. Všichni víme jak dopadla poslední zbraňová směrnice z pera EU jako úplný odzbrojovací paskvil ( na kterou mimochodem ČR podala žalobu, shodou okolností dnes  to poprvé probírá evropský soud) nenech se tedy ty naopak uchlácholit kecama eurohujerů a dobroserů EU a nebuď ovce. Ostatně řada lidí mi tady tu petici proti té směrnici podepsalo, to jen abys věděl.  

 

Hnujdaj: no konečně, snad se to odbrzdí a prodeje porostou, Škoda už potřebuje pořádnou konkurenci aby se probrala ze svých snů. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...