Přejít na obsah

Clintův pirátský klub II


Clint

Doporučené příspěvky

před 14 minutami, Stringo napsal:

 

 Jak už jsme řekli, v další fázi pak přijde omezení reakce vozidla na plynový pedál v ten moment, kdy budete mít tendenci překročit rychlost.

 

A tohle nebude mít chybu při předjíždění.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 4 hodinami, Stringo napsal:

 

Takhle si opravdu budoucnost nepředstavuji, tohle zřejmě schvalují zmrdi, kteří maximálně létají letadly a v horším případě jedou vlakem...

Nějak rychle začínají utahovat šrouby. A to já vůl horuji za EU :doh

Holt v Evropě jako takové nebyla dlouho válka, páč mají čas vymýšlet samý píč...y

To bych se z toho kol9

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mnozí to tady říkali již dlouhou dobu před tvým dnešním rozhořčením. Divím se jen, že se ještě někdo najde za lobbing pro EU.

EU zrušit, ponechat sdílený obchod mezi zeměmi a hlavně zanechat svrchovanost jednotlivých států. Tenhle bordel, kdy jeden rozhoduje za všechny, v opačném případě je hnán k soudu, nikdy nefungoval a fungovat nebude.

Zákony typu křivost banánu, kulatost jablka atp. pozbývají zdravého rozumu a lid akorát naserou, což se stalo a šíří se to.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, jo. Ale on nám to Sabiza vysvětlí jak je to pro nás dobře, všechna tahle omezení. Za ta omezení, můžeme být levnou montovnou pro Německo atd. a dostaneme pár korun na dotacích. 

Lukáš, přesně - před Lisabonskou smlouvou to tak fungovalo a bylo to v pohodě. Do takové Unie jsem kdysi hlasoval pro. Ne do té v dnešní podobě. Ukazuje se s odstupem času, že tehdá měl Klaus ve všem pravdu co říkal ( a to jsme ho měli všichni za podivína, že jako jedniný se zdráhal ten Lisabon podepsat) 

Co s tím dělat, běžte k EU volbám za nedlouho, jedině tak se může něco dělat, ne krafáním na netu. Jedině tak se může něco změnit a tu původní dobrou myšlenku vrátit zase na ten správný směr.  Evropě dnes vládne levice, neomarxismus v bledě modrém a kdejakej posranej sluníčkář a ekolog a to je třeba trochu změnit. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nemyslím si, proč myslíš, že třeba podala ČR žalobu na EK  na směrnici o zbraních. Myslíš si snad, že se to udělalo samo? Ne, našlo se dost lidí, z řad střelecké, ale i nestřelecké veřejnosti co rozjelo docela silnou kampaň a osvětu ve svém volném čase a zadarmo mezi střelci ( tam to tolik nebylo potřeba), ale hlavně i mezi nestřelci, politiky apod. Sbírala se ta petice, myslivci, sportovní střelci, později rybáři ale i běžní lidé co jim jejich bezpečnost a jejich práva nejsou cizí. A když politici viděli tu pobouřenou masu lidí (potencionální voliče) začali se sami o problematiku zajímat a většině odborné veřejnosti dali za pravdu. Prostě ten paskvil jen suše neodmávli jako v jiných zemích ( Slovensko, Švýcarsko Polsko, Rakousko kde se až te´d začali lidi divit co že to mají vlastně odsouhlasit nebo co už jejich zákonodárci odsouhlasili pod záštitou boje proti terorismu). Tedy ač jsem si dříve myslel co ty, dnes si myslím, že to má smysl. Pokud budou totiž všichni doma jen remcat a nic nedělat, nic se nezmění. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Novináři jsou taky zmrdi jako řemen. Už jsem se setkal s tím, že píší "všechna nová auta" ale skutečnost byla "všechna nově homologovaná auta".

Takže si před tím termínem naplánuji koupi nového auta, abych se sviňárně na poslední chvíli vyhnul. Stejně jako jsem to udělal loni, abych stihl 1.4 TSI a vyhnul se GPF, vypínánímu válců a Ecallu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...