Přejít na obsah

Clintův pirátský klub II


Clint

Doporučené příspěvky

Stane kámo. Nekoukej tak upnute na to co bylo. Koukej co bude. Dřív srp a kladivo a to s tebou souhlasím. Ale pokud budeš furt razit myšlenku vše lepší než komunisti tak aby si se za pár let neprobudil v druhé totalitě jménem EU. Dobre promysli koho budeš volit. Všichni vidí jen hospodářský výsledky prachy, za dotace mamu. Ale že každému ubývá svobod, že za nitky v cele EU tahají Němci s Francouzema a teď to bude ještě horší bez Britů to už nikdo moc vidět nechce. Sledoval si brachu projednání té žaloby CR proti té zbraňové směrnici? Hotová šaškárna bez věcných protiargumentu na politickou objednávku. Nejspíš to CR prohraje i přes to všechno a pak ztrácím veškeré iluze o demokracii a nestrannosti celé posrane soucasne EU.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jelikož dělám historický reenactment počátku 14.století, tak se té směrnice dost všímám, protože nám pak mohou zakázat luky, kuše (vše s omezeným nátahem dle platné legislativy), následovat budou kopí, meče, sekery.

 

Střelné zbraně jsou nejvíc vidět, ale ono to může prorůst ještě mnohem dál...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nikdy jsem netvrdil že je EU naprosto nejlepší, ovšem i za situace jaká dnes panuje jsem raději v EU. Jinak bolševik je pro mne totéž co nacista.

Já omezování z EU na vlastní kůži toliko necítím, zbroják nemám (a kdyby nedejbože došlo na lámání chleba, koupit se dá ledasco i bez toho že bych měl ZP).

EU vede především Německo s Francií a když se ani visegrád nedokáže spojit, těžko si něco sama ČR vymůže, tak to holt je. Pochybuji o tom, že i kdyby čistě hypoteticky ČR vystoupila z evropského společenství, že bychom se měli potom lépe než teď.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já o vystoupení neřekl resp. nenapsal ani slovo. Sice mluvím o zbraních, ale ono už to ani není jen o zbraních. Je to o tom jak EU komise zasahuje do schvalovacich procesu aniž by měla. O tom jak některé zeme vnucují svoji podobu videni sveta ostatním. O ecoterorismu tady píšeme dnes a denně. Atd. atd. atd.. Vysegrad je ti k hovnou když ho prehlasuji ostatní. Evropský soud je ti k hovnu když členové soudu hlasují na základě doporučení evropské generální advokátky. Tedy na zaklade jediného člověka je odsouzena celá zeme třeba. No až se jednou budeš zajímat o něco co se té bude více tykat pak vše pochopíš. Vadí ti bolševismus, ale že druhý bolševismus v bledě modrém nastupuje v EU už Ti uniká. Ale nekritizuji Te, vím jak to myslis. Mě stačí když budeme všichni přemýšlet koho budeme volit abychom se za pár let nedivili.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Motosi: zaručeně řepkový, protože ten je zdravější. Zhubl jsem nedávno 21kg, tak o tom něco málo vím. ?

Beu: Myslíš to dobře, ale neměj obavy, vím s kým tu politiku probírám. Stana znám osobně, považuji ho za dobrého kámoše a vím, že on respektuje můj názor jako já jeho ač je máme třeba rozdílné. 

U Sabizi je to jiné, ač vím, že není blbec a že toho hodně ví a má přehled, na rozdíl od jiných, tak jeho vidění světa, názory, naivita i přes veškerý respekt k němu mi dokáží zvednout mandle. Naštěstí znám takový jen 3 lidi v okruhu mých známých, tak, že tolik lidí mě nerozčiluje. ?

A ano na 50% si to skoro uhádl, no sice mě házíš do jednoho pytle z Okamurou, nevím proč všichni levicově a sluníčkově smýšlející hází ostatní třeba vlastenecky smýšlející do jednoho pytle s Okamurou, dělají z nich nacisty, xenofoby apod.. Okamura opravdu není můj oblíbenec. Ale Svobodný mám v užším výběru, to ses trefil. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...