Přejít na obsah

Clintův pirátský klub II


Clint

Doporučené příspěvky

Však jo a číhej, jak Němci hned udělají na kuše díky tomuhle jedinému případu za 100let zákaz nebo na ně budeš muset mít tzv. malý zbroják jako u nich musíš mít i na plynovku a za čas to budou prosazovat v EU kde to budou chtít s již úplně odzbrojenými ( tím myslím legální zbraně) Francouzi prosazovat pro celou Evropu. VB a Francouzi dle žebříčků jsou kolem 60. místa bezpečnosti na světě dokonce za Siera Leone apod.. ČR je 6. nejbezpečnější země na světě, ale tyhle země nám budou pořád něco zakazovat a vnucovat.  Němci jsou 17. abych byl objektivní. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jenže Petr je vadnej a není jako 95 % lidí, co si Rapida koupili. Oni to neřeší, protože to bylo levný. Až si pořídíš auto od MB za 2 miliony, budeš řešit každou kokotinu jako Petr. Dědkovi, co má auto za 250 tisíc je u prdele, jestli mu vrže sloupek nebo jestli slyší zvuky, když zatáčí doleva (viz. uložení převodovky u prvních modelů O3). Taky je tam menší šance, že se jim posere elektronika, protože tam většinou žádnou nemají - viz zadní stahovačky u socka verzí Octavií nebo Fabií. Tyto průzkumy by se měly dělat v rámci jednotlivých tříd, nikoli všech aut, která se prodávají. 

  • Líbí se mi 2
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A právě proto potřebuji aby to auto sloužilo a ne abych řešil pořád nějaké hovadiny jako třeba nedávno ty spínače oken. Auto na dnešní dobu bylo levné, na tehdejší nebylo. Mělo závady už z výroby a je jedno jestli konstrukční nebo jiné a řada se projevuje až nyní. Vyhřátá světla za chvíli budu moct vyhodit a můžu si jít koupit za 8tis nová. To bych se jen opakoval, ale těm co jim auto slouží dobře a řešit třeba nic nemusí se to povídá, pak se nedivím zdejším některým modlitebním členům ke Škodě, že mi nerozumí, to se totiž musí zažít.   

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten bude šťastný, že má novinku od Škody, to štěstí bude trvat tak 1měsíc. ? Stringo a ty si myslíš, že když to prodám, a koupím jiné, že si pomůžu? Já už ničemu nevěřím, do nových křápů se mi cpát peníze nechce, Rapid bude sloužit dokud se nerozpadne. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já makám ty brepto, dělám Fastbackovi nové stání. Fastback jezdí dobře, žádný problém, jen si nemůžu pořád zvyknout na jiný styl jízdy. Jinak co jsem psal, to platí. Je to solidní auto, pěkně vybavené, ale je spoustu věcí nedotažených oproti koncernu. Záleží co konkrétně chcete vědět, rád odpovím po pravdě, jak to je. Rozhodně to není bezchybně nejlepší auto co jsem mohl koupit, ale ta cena tomu taky tak nějak odpovídá.IMG_20190517_202123.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taktak, je to soused od vedle [emoji16]

 

Není na tom o nic hůř, než konkurence, ale je to nové a děti si na dvoře hrají, jezdí na kolech, do toho pes, kočka atd... Tak chci aby byl schovaný a v zimě nedudu muset ráno 10minut blbnout se sněhem a námrazou.

 

Navíc se to spíš tak nějak sešlo. Já jsem napřed dělal dílnu uvnitř - jsou to původně staré chlévy, takže jsem dělal podlahu, potom opravil omítky a teď přišly na řadu vrata, aby dílna sloužila i jako garáž. A protože si to dělám všechno svépomocí, tak to není hned a Octavií jsem schovat už nestihl.

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...