Přejít na obsah

Clintův pirátský klub II


Clint

Doporučené příspěvky

před 2 hodinami, Stringo napsal:

Taktak, je to soused od vedle emoji16.png

 

Není na tom o nic hůř, než konkurence, ale je to nové a děti si na dvoře hrají, jezdí na kolech, do toho pes, kočka atd... Tak chci aby byl schovaný a v zimě nedudu muset ráno 10minut blbnout se sněhem a námrazou.

 

Navíc se to spíš tak nějak sešlo. Já jsem napřed dělal dílnu uvnitř - jsou to původně staré chlévy, takže jsem dělal podlahu, potom opravil omítky a teď přišly na řadu vrata, aby dílna sloužila i jako garáž. A protože si to dělám všechno svépomocí, tak to není hned a Octavií jsem schovat už nestihl.

 

 

No mi měli minulý týden Tempo V Litoměřicích a mohl jsem si vyzkoušet ty koreice a dovnitř za volant jsem se nějak nevešel asi to dělají pro malé lidi Ale kvalita vypadala na stejné úrovni jako evropské auta to jo. 

Na kočky bacha kamarádovi jedna vyležela díru do laku. 

To že ze slepičáku děláš garáž svépomocí tě chválí. 

Kde skončilo tvoje rso? 

Editováno: , autor: Barbossa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ono je to o tom, že byly nějaké peníze, 3 roky ojeté RS se 100000km stálo jen o 50000kč méně, než tohle nové, takže jsem šel do nového. Za mě mi spíš chybí krouťák, než výkon. Najedu ročně cca 20000km, což je tak na hraně, navíc chci mít klid s emisema, když vidím kam to v EU směřuje. Kdybych točil auta co 5 let, tak by to bylo jedno, já počítám, že tu se mnou Fastback bude dlouho...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 41 minutami, ka_r_los napsal:

Já mám 185cm/100kg+ a ve většině standardních aut mám problém se sedačkama v oblasti ramen, u sebe jsem to řešil výměnou za A6 S-line, což už aspoň funguje

V předešlém autě octavii3 jsem měl sportovní sedačky a dobrý  teť mám v L&K normální a nějak si nemůžu zvyknout a to právě v oblasti ramen 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

994 tis. korun stojí nový VW e-Golf v základní výbavě.

Návratnost proti klasickému Golfu za půl milionu je kde? Nikde. Toto je auto do města, pro manažery, kteří hledají druhý auto pro manželku, protože mají firemní auta. Manželka ráno vypojí z nabíječky, jede do své práce, kterou má maximálně 50 km daleko, večer přijede, napojí doma na nabíječku a takto to pokračuje každý den, přičemž za 4 roky přijde, že má poloviční dojezd a nedojela do Starbucks na kafe.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...