Přejít na obsah

Clintův pirátský klub II


Clint

Doporučené příspěvky

JJ Stringo do toho svého předešlého taky narval spoustu peněz a i jiní jsou tady na fóru co narvali a to mají taky jen Škodovku. Sice kolikrát mají už starej werk ale můžou se plácat po ramenou jak mají něco víc než Škodovku. Třeba Pancho Ozak apod. I kdyz Pancho uz prisel na to, ze zivot neni jen auto prace a kurvy a zacal jezdit i na detske Crossce. [emoji3]
Stringo už taky vyrostl a přišel na to, že než rvat prachy do brutálního tuningu a starého werku je lepší mít sice ne tak výkonné ne tak vytunene, ale nové, s kterým se nemusí bát vyjet s rodinou na dovolenou 1500km.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, to není tak až pravda. Už taky na novém začínám s úpravami [emoji23].

Ale já fakt, že už to nebude v takové míře. Udělám nástřik podvozku, fólie na okna, nerezový výfuk, nerezové pedály z N-Ka a možná zase ty kožené potahy od MAD a tím zkončím. Muziku jsem stejně na plno nikdy nevyužil a takhle v Hyundai hraje solidně, Čip na 130kW je na 5let stejně pase kvůli záruce, takže asi tak. A je pravda že po 2 letech se nebojím někam dál jet, ty poslední 2 roky s Octou byly stresující v tomhle ohledu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Však ono to tunění alá O2 a dostavba snad všeho napříč PQ platformou končí, MQB a swap protokol do toho hodilo dost vidle a bez lidí jako Ferda, Rolbař, Alessi, Crosby atd si s kabelem z číny moc nepohrajeme. O2 je taky poslední auto co upravuji, protože to jde upravit a ještě to není finanční sebevražda...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...