Přejít na obsah

Clintův pirátský klub II


Clint

Doporučené příspěvky

@ka_r_los mam diagnostiku na iphonu... Kvalitní servis BMW mě řekl, at přijedu na kontrolu, ale maj čas až za 10 dní :-D... Jelikož je auto v záruce, tak se řídím dle servisu co mě řekne. Přeci tomu rozumí ;-)

IMG_0045 (1).PNG

@stanmar   to je okamžitá spotřeba při rozjezdu :-D ale spíš dlouhodobá spot. je  10 až 30 litru na 100km.

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám najeto 12000km a za chvíli půjdu na garančku. Jediná závada zatím - spolujezdcovi dveře a kufr se špatně zavírají (často odskakují při zavření) což by mělo vyřešit seřízení. Jinak žádný problém, nic nevrže, nic nebouchá, všechno funguje jak má [emoji846]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 19 hodinami, stanmar napsal:

Brela - část Jardula (konkrétně Kristići), je to tady celkem klidný až na některý hlučnější Poláky (holt jak na silnici tak i v životě).

Já mám ještě týden před sebou, takže pohoda.

Tam je krásně. Jezdil jsem do Bašky vedle. Teď jezdíme do Tučepi, taky paráda. Ale jedu až začátkem září. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já kdysi moc chtěl do Brely, nicméně než jsem do ní doputoval, tak jsem byl několikrát v Gradaci či Promajně, nebo i jinde (Klek, Lokva Rogoznica, Vodice, Rogoznica, Brist, Novi Vinodolski...) Istrie mě necháva absolutně chladným, jak nemám Biokovo nad sebou, není to místo pro mě.

Do Bašky na Krku jsem kdysi jel na blint a šeredně se mi to nevyplatilo, bylo narváno a nesehnal jsem ubytování  a pokud bylo tak už před těmi asi 10 lety za více než 120 E za apt... (ani v Malinské).

Vzhledem k tomu, že jsem si chtěl odpočinout od několika řad na pláži, splňuje Brela v té části kam jezdím moje představy bezezbytku. Diskotéky, bary a restaurace na každém rohu nepotřebuji.

 

Plážička včera v 10 hodin dopoledne, samozřejmě se během dne různě zaplní, ale nikdy to není hlava na hlavě :

P8014339.thumb.JPG.27438806349e330555c06853022f36f7.JPG

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chorvatsko je dle meho jedna z nejkrasnejsich zemi. Mam to tam rad. Co se mi ovsem nelibi je to, ze uz nevi co by za vse chteli pro samou hamiznost. Od dalnic pocinaje po jidlo v restauracich konce. Ted ty jejich nove sazebniky dopravnich pokut. Drazsi to nemaji snad ani Svycari. Ze pry jde o bezpecnost, hovno, chteji podojit cizince za kdejaky prd. Chorvati sami o sobe jezdi jak dobytkove a po nich nikdo nejde. Za to co dnes uz vyjde Chorvatsko se daji sehnat jine destinace. Cesi tam jezdili jako jedini za valky , no valka Cechum nevadi, ale ceny ano. Nevim, mozna tech 800tis Cechu rocne nahradi jini turiste, jedno vim ale jiste..Cele Chorvatsko drzi turismus, sami nic neumi, nevyrabi a nevyvazi az na tech par oliv a ryb. Tak uvidime casem.

  • Líbí se mi 3
  • Pozitivní 4
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak nějak to je. Dokud jim tam bude jezdit tolik lidí a budou akceptovat jejich zvyšující se ceny, budou v tom pokračovat. Rok od roku se různé mění i země návštěvníků, letos opět přibylo třeba Švédů, Rusů či Ukrajinců (samozřejmě jsou to celkově procentuelně nízká čísla) navíc už jezdí i hodně domácích, popř. bosňáků. Letos se po dlouhé době objevuje taky dost Němců. O Polácích raději ani nemluvím. I velký výpadek našinců by je nejspíš nebolel.

A ceny, no já nakupuji v místních supermarketech a není to tak hrozné. Do restaurací chodím minimálně - ale to i u nás. 

Jo to cena benzínu a hlavně poplatků za jejich dálnice je už trochu drastičtější. 

Benzín 95 N za 10,60 Hrk, a cena za dálnici tam i zpět mě vyjde na více než stojí naše roční dálniční známka. S tím ovšem tak nějak počítám, a taky už ani nenadávám na cenu za SLO dálniční známku.... 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 48 minutami, Stringo napsal:

Hele tohle jsem taky nikdy nepochopil. Jak to tam sakra drží, ta páka a odpor vzduchu, co se za autem do těch kol opírá. Kolik máš na kouli svislé max.zatížení?

Moje řeč. Sestavu tipuji na 65 až 70 kg a ta páka je naprostý brutál. Navíc, při mokré vozovce jsou ta kola zasraná jak jetel v prasečáku. A navíc se blbě leze do kufru. Zlatě kola hodit na střechu. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...