Přejít na obsah

Clintův pirátský klub II


Clint

Doporučené příspěvky

Hele Karlosi, neznas se trochu s Motosmanem tady ? By jste si mohli notovat. Motosovi, fajnsmekrovi na poradny motory a auta v praci parkrat pujcili tenhle srot a od te doby ma nad posteli misto novomanzelske fotky plakat Tesly model S a hned vedle Skoda Scala 1.0TSI. [emoji23][emoji23][emoji23]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 hodinami, Petrrr napsal:

Hele Karlosi, neznas se trochu s Motosmanem tady ? By jste si mohli notovat. Motosovi, fajnsmekrovi na poradny motory a auta v praci parkrat pujcili tenhle srot a od te doby ma nad posteli misto novomanzelske fotky plakat Tesly model S a hned vedle Skoda Scala 1.0TSI. emoji23.pngemoji23.pngemoji23.png

Neznám a přesto mi to nebrání, abych věci uváděl na pravou míru. 

 

Hospodský kecy jak je to auto na hovno a že shořelo při sportovní jízdě...kecy, ty auta mají svoje kvality, jediný opravdový problém je pořizovací cena, kdyby stálo S 1Mio a E 0,5 Mio, tak tu nikdo neřeší dojezd nebo nabíjení a nějak by se zařídil, ten kdo by nemohl nabíjet, by si ho nepořídil apod. Dojezd 200km+ je dostatečný, na dálnici si pořiďme naftové koráby. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tesla je srot ac tu elektriku jako takovou umi. vse co pisu neni z me hlavy, vse je z prevzatych clancich ze zahranici. Tesle by velmi pomohla spoluprace s nejakym tradičním vyrobcem aut, od ktere by prevzal technologie vyroby vseho krom pohonu a ona by poskytla know how ohledne pohonu baterii apod. Pak by vznikl spickovy vuz. Osobne bych radeji klidne Audi e-tron ktery sice ma o malo horsi elektrotechnologii, ale o mnoho lepsi ten zbytek. Je to jen otazka casu kdy Audi nebo jini strci celou predrazenou teslu do kapsy. A ano mas pravdu, az to auto bude stat co pises bude vse jine.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 17 hodinami, beuticek napsal:

Petře, já ti snad příště na sraz toho Jacka dovezu ??

To samozřejmě můžeš :-), ale abych nezapomněl. Strýc Kodyaq - 1,2mil, 20tis najeto stáří něco přes rok a hle - závada a reklamička. První měl už krátce po koupi ( vrzací madla dveří- to ale chápu, vyměnili). Nyní vstával asi 3x v noci k autu páč alarm. Myslel si nejdříve že kuna a ono hovno, po diagnostice čidlo alarmu v prdeli a při tom mu rovnou našli špatné signály svíček na 1. a 3. válci či co. 

A beu, není to tak, že bych měl hanit Škodu za každou cenu, to ne. Pokud si myslím, že je něco na Škodě dobré, tak i to umím přiznat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 31. 8. 2019 na 10:21, Clint napsal:

Tak hoši 23.9., v pondělí bude sraz. Rozhodnuto. Zapište si to bonz bloků, Stan má dost času přehodit šichtu emoji6.png

tak to sem hlavně napište 2 dny dopředu ;-) znovu a kde to bude?

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...