Přejít na obsah

Clintův pirátský klub II


Clint

Doporučené příspěvky

Kinderplačka to má dál, to souhlas. Taky spotřebu 12/100 díky překonávání výškových rozdílů chápu, i tu cestovní dobu 5 hodin kvůli nízké konstrukční rychlosti beru. Ale na druhou stranu je sraz po půl roce, tak ten litr už má mít dávno našetřený [emoji23][emoji23][emoji23]

 

 

  • Líbí se mi 1
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Znám lidí s tímto motorem docela dost. Kupodivu se dávají ve firmě v kombinaci s DSG převodovkou do Superbů (protože to jde narvat do Style Superba) a zatím žádné problémy. Párkrát jsem s tím jel a musím říct, že taková hrůza to není. Člověk se k tomu musí chovat trochu jinak. Ale jako firemní auto dobrá. 150 tisíc km to vydrží, přesto, že se tomu vypínají válce, zbytek člověka zajímat nemusí. Pak to firma prodá nějakému nešťastníkovi, kterému to začne žrát olej, trvale se vypnou dva válce a bude z toho mít něco jako Octavii. ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 10 hodinami, Sabiza napsal:

Já se na rozmach elektro aut těším. Teď jsem měl půjčeného v práci eGolfa a je to docela fajn. Z mého pohledu je to super auto do Prahy. Dojezd tak akorát, abych denně dojel do práce a pak do obchodu. Na pražskou dopravu fakt bomba.

O tom žádná, pokud máš kde nabíjet a nemusel jsi si jej za ty požadovaný prachy kupovat, neb to platila firma, taK to bych taky nebrečel.

Jenže v mém případě je minimum hodně krátkých cest (po Praze krom větších nákupů mám snahu využívat pouze MHD, A tu mám navíc zdarma) a ty kratší mají tak 100-120 km, u cest nad 500 km, si to jaksi nedokážu představit a navíc bych asi ani neměl kde auto nabíjet.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...