Přejít na obsah

Clintův pirátský klub II


Clint

Doporučené příspěvky

Jde hodně o posez a zahradu máme na kopci takže v zimě 4×4 výhoda , na benzín ho neukecám celej život na kamionu, dědek tomu rozumí a pořád Šilhá po 6válu ale to sou samé hajtry chce max 100tis km na tacho.  Po víkendu ho beru po bazarech na kukačku ? 

Editováno: , autor: Barbossa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono jsou to všechno hajtry. Co třeba Ford Ranger? Koukal jsem na něho když jsem přemýšlel o jiném autě, ale mě se to nevyplatí s mým nájezdem do práce jezdit s takovým velkým autem.

Má to uzávěrky, vysoké to je i celkem pěkné, dělá se ve 2 i 4 místném provedení, motor pořádný co vydrží.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

My máme Hiluxe, vyskákaná koza stejně jako Ranger. Chceme se toho zbavit, nejde s tím jezdit. Hnije nám to tady a nikdo s tím nechce jezdit. Tyhle vany jsou úplně na hovno. Vzadu místa na nohy jak ve Fabii a vozíš úplně zbytečně kisnu, navíc na listovych perech, což je opravdu utrpení. Dobrý tak pro myslivce, horaly a kluky s malým pérem [emoji38]

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5tis km rocne a Naftu a dvoulitr? [emoji1787][emoji1787][emoji23][emoji1787] Nene. [emoji1787][emoji23][emoji1787][emoji23][emoji1787]
Ukecej ho na Yetiho kdyz si bude trvat na dvoulitr a dehet. ( vim, ode me to zni divne). A pokud opravdu nechce Skodu, tak se priklanim taky k tomu Dusteru, to se ovsem bude muset vzdat 2litra. Ale i ten 1.5 dci nejsou v tech autech spatne motory.

  • Líbí se mi 2
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...