Přejít na obsah

Clintův pirátský klub II


Clint

Doporučené příspěvky

kdyz by vsichni dojizdeli za praci do zahranici a pomahali tak bohatym zemim aby byly jeste bohatsi. Kdo bude delat tady? Kdo by ucil tvoje deti ve skole, kdo by pekl chleba atd.. Ja delam tady aby jsme se jednou meli dobre tady. Aby moje deti treba uvazovat o praci v zahranici vubec nemuseli, pokud by neslo treba jen o získávání zkusenosti nebo v ramci nejake spoluprace.
Kdepaak, ja svoji dusi za ojra nezaprodam [emoji16]. A to jsem driv dostal moznost jit delat do Skotska a do Nemecka muzu kdykoliv ted, kolega tam jezdi vzdy tyden tam tyden tady, kdyz bych teda trochu oprasil a vylepsil risskou rec.
Taky je to o prioritach, ja jsem denne doma, jsem tu pro svou rodinu a ona pro me. Byt co 14dni nekde v hajzlu neni pro me a zadny penize mi za to nestoji.
A ty mi ted povis, tak si nestezuj na praci a ja ti na to odpovim, ze mas pravdu. [emoji1787]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Petře, u nás nikdy nebudou platy jako třeba v A nebo D, tomu snad věří jen politici z nejmenované vládnoucí strany... 

Před 30 lety byl horizont přiblížení predpovidán přibližně na 25 až 30 let jestli se nemýlím a kde jsme dnes... Většina povolání se zdaleka neublíží ani polovině toho co třeba v D. 

Nepíšu záměrně o nákladech, i když třeba při nákupu potravin v Německu je často cena stejná, nebo velmi blízká té u nás. 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Beu, promin, to byl vlastne Kocganin nebo jak je ta jeho prezdivka. [emoji1787]
Stane, nebo dokonce nizsi v rade vecech. Mit se dobre ovsem nutne nemusi znamenat vysoke platy v absolutnich cislech. K cemu Ti je plat treba 70tis kdyz za bydleni v Praze das treba 50 - priklad. Obdobne, vim od kolegy, je uz situace v Mnichove kam jezdi. Tam je tak drahe bydleni, ze rada obyc Nemcu i se svymi platy ( projektanta) je z toho zoufala.. Praha se tomu silne blizi ta bublina se zase zacina nafukovat az praskne a mame tu zase krizi. Uvidime jak v tomhle case pak ta zkurvena EU se svymi drahymi econesmysly a zavadenymi sankcemi a zakazy vydrzi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To ne, admiral musi mit ty zaoceanske lode. Jak to nema vytlak 1mil. tun. Tak to neni lod.[emoji1787] Znam tu lodni dopravu moc dobre tady z Ohre. Tisice kajaku a raftu za rok, to je ekologie, bych to zakazal. [emoji23]
Kapitane, nic ve zlem, vim ze Vy z Decinska, Teplicka a Litomericka se rodite s kormidlem v ruce a fajfkou v hube a ze Vam kolikrat nic nezbyva. Vsak ja Ti odpoustim, i kdyz na syry cekam uz 5 let asi. [emoji23] A vis ze v Holandsku jsem nikdy nebyl? Pry tam maji super continentalni bordely, rikal kamos.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 39 minutami, stanmar napsal:

Já bych jim dal blokádu silnic ale takovouhle :kol-15:

 

Nejde náhodou o nepovolenou demonstraci a blokování provozu? Tajně doufám, že tam budou stát měšťáci a budou vybírat mastné pokuty od zmrdů, co se budou zdržovat na cestě bez vážnějšího důvodu. A pak ještě doufám, že dojedou vodní děla a dají těm hajzlům trochu vody do xichtu. Praha je už tak v hajzlu s dopravou, hlavně v pátky. Taková banda idiotů tu vážně chyběla. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...