Přejít na obsah

Clintův pirátský klub II


Clint

Doporučené příspěvky

No já si benzínu alespoň trochu užil, a dá li situace rád bych ještě alespoň jedno auto měl se spalovacím motorem.

Promárně proti elektromobilitě nic nemám, pokud mě to nebude stát peníze navíc - fakt se mi nelíbí představa sponzorovat někomu auto a elektřinu....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jj, EU, sen kazde civilizace. Sen o totalnim zniceni zelenymi, dobrosery, slunickari a neomarxisty co tam nyni sedi. Uvidime kdy lidem dojde trpelivost a zacne to zase litat oknem.
Vsak ono se plno veci nelibi ani radovym Nemcum. Ani oni nechteji kupovat elektroauta, na ktera nemaji nebo platit 50kc s eco prirazkou za litr benzinu atd. On jim to tam do rukou vezme zase nejaky nastupce Hitlera z AFD a to se pak budeme vsichni divit. Staci az prijde zase trochu nejaka ekonomicka krize a lidi na ty picoviny prestanou mit, pak nastane zmena, ovsem jestli to bude zmena v podobe, kterou bychom si prali je otazkou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdepak, většina (tedy těch jenž volí do europarlamentu) má zjevně jiný názor. Takže se EU ani nezakolísá. A to je i podobné v národních volbách. 

Toto je nevýhoda demokracie. 

Ovšem v diktatuře by bylo ledaskomu kdo by byl proti proudu nepoměrně hůř... 

Buďme tedy spíše rádi za to v čem žijeme v dnešní době.. 

Editováno: , autor: stanmar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pod záminkou ekologie nebo bezpečnosti se začíná regulovat úplně všechno. Jsem zvědavej, co budou říkat lidi jako Stan až tady budou na každém rohu kamery a budou snímat obličeje jako v Číně, jestli ještě pořád bude tvrdit, že je to lepší než to co bylo. A to te´d nemyslím nic proti Stanovi, vím jak to myslí a v podstatě s ním i souhlasím, ale pomyslný ukrajování svobod jako u toho salámu kolečko po kolečku a najednou zjistíš, že žiješ ještě v horší době než možná ta, co byla. Lidi nesmí usnout na vavřínech a přimhuřovat oči, protože se máme relativně dobře a pořád vidět jen to dobré a opomíjet to co se zhoršuje. Protože kdo dnes zaspí v demokracii se zítra může probudit v totalitě. Západní země bohužel nemají tu zkušenost a lidi tam věří všemu co se jim pod různými záminkami (ekologie, bezpečnost) nakuká a až jim to jednou třeba dojde, bude už pozdě. 

Uvedu malý příklad. Některé instituce začaly u nás informovat o zákazu olova ( rybářská olůvka, střely pro lov - myslivci, ale i všichni ostatní střelci atd.), kterou prosazuje EK. EK nemá vypracované žádné odborné dopady a důsledky jaké by to mělo. Má jen vycucaná čísla z prstu, kolik milionů ptáků v Evropě umírá v důsledku otravy olovem. Evropský poslanec náš Zdechlovský, protože se mu to nezdálo, vznesl dotaz na eurokomisařku pro životní prostředí a ta mu potvrdila, že je to nesmysl, že se jedná jen o zákaz olova u myslivců a lovění ptáků v mokřadech, že jiných oblastí se to nedotkne (u nás v ČR už je takový zákaz dávno v platnosti). Tedy Zdechlovský začal vytrubovat do médií a všude že je to Hoax a lobby střelců myslivců a rybářů. Měsíc nebo nějaký čas na to se ukázalo, že EK ( Evrospká komise) zavádí kroky k zákazu tak jak bylo dle Zdechlovského Hoaxem uváděno. ten byl teď za čur.ka a sype si popel na hlavu. Ta eurokomisařka ho prostě vědomě uvedla v omyl. A takových podobných šaškáren je více.  To jen aby i jiní co hltají lživou ČT věděli, že ne vše je tak, jak se lidem podává v téhle instituci.  

  • Líbí se mi 4
  • Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Petře, myslím že oba jsme na stejné vlně, možná se naše názory liší jen v jemných nuancich. 

Že se pomalu utahují šrouby našich svobod mi samozřejmě neuniká. Bohužel na to aby se něco změnilo, můj hlas při jakýchkoliv volbách nestačí. 

Nechci předjímat, ale mám tak trochu obavu, že se ještě v tomhle století něco semele... 

  • Líbí se mi 1
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A to si právě každý takhle řekne, že vlastně jeho hlas je jak jehla v kupce sena, ale to je právě ta chyba. Tady každý jen čeká, že to nějak nakonec dopadnea že pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí, ale to už čekáme třicet let a ono se to ubírá nějak úplně jinak, že [emoji3]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bolsevismus atd. tady asi vetsina znovu nechce, vsichni ho cekaji z vychodu a on v blede modrem plizive prichazi ze zapadu. Ano EU byl dobry projekt, a i diky tomu jsme tam kde jsme. O tom po tom. Ovsem se to nejak zvrhava smerem, ktery se mi nelibi a byl bych v tomhle ohledu na pozoru. Aby pres vsechno to dobre jsme nevideli to opacné jak to vidi levicovi slunickari, kterym i kdyz na ulici bude zenu znasilnovat nejakej cmoud budou porad tvrdit, jak je vse super a jak se toho musime drzet.
Obranyschopnost Evropy a neschopnost resit problem s celou tou migraci je tragicka. Putin kdyby chtel a ted se rozhodl a USA by dala od Evropy ruce pryc, tak si myslim je cela Evropa do 14dnu zabrana. Nez by si Makrela s Makronem a jinymi sasky uvedomili co se deje a nez by se dohodli, ze se dohodnou neco delat byli bychom vsichni v prdeli. Ale to jsme zase odbocili k politice.
Pawouk ano, je mi sice lito, ze se na nas vysral. Ostatne neni jedinej kdo sem prestal chodit. Pancho nekde picha uz jen stary ciganky a nema cas napr. Na druhou stranu je Pawouk zasadovej, jak rekl a rekl i proc, tak udelal a to se mi libi. Az pojedu do Prahy nekdy, asi se budu muset stavit u nej v praci a pozvat ho na kofolu a hucet do nej tak dlouho, dokud nevymekne. Dokonce bych mu i povidal veci s velkym osobnim sebezaprenim o vynikajicich skodovkach, tohle vse bych udelal, aby uz nedelal herecku. Vsak bych ho taky rad videl kluka jednoho usatyho, brejlatyho.

  • Líbí se mi 1
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co si budeme povídat, plkat roky o stejných sračkách pořád dokola se nedá věčně, někdo odpadne dříve, někdo později, tak to prostě je. Já pořád ležel na fóru a teď sem přijdu jen když mám chili času a musím se, ani mě už nebaví na některé věci reagovat, hlavně když sem přijde nějakej blázen, napíše co mu nejde a 3 stránky zpátky na odpověď, ale je linek si něco přečíst... To tě přejde chuť i někomu radit...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak zatím se máme myslím za celou dobu naší země nejlépe, a kdo tvrdí opak je buď bolševik anebo člověk jenž se o sebe nedokáže, nebo nechce postarat (a to hlavně prací).

Nejsem zas takový pamětník, ale když to vemu od listopadu ´89 rozhodně nemůžu říct že bych se měl hůř. Nejenže mohu cestovat po evropě bez doložek a povolení, ale i na to mám peníze. Auto jsem vyměnil již několikrát, bez toho, že bych potupně čekal někde před prodejnou a byl v pořadníku. Když tady napíšu, že je Zeman, Babiš či Topolánek ...... ( a dosaďte si každý svého "favorita" ) nebude mě nikdo popotohovat po soudech a kriminálech, leda Clint bude v tomhle tématu brblat, páč si zde vymiňuje apolitickou diskusi. Každý máme své a často i rozdílné názory od druhých na různé situace, nicméně směr který máme nasazen od pádu komustické zlovůle je víceméně stále přijatelný. Nicméně nic není zadarmo, a aby se to zvrtlo může trvat jen pár chvil (ne těch na Letné .. ).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...