Přejít na obsah

Clintův pirátský klub II


Clint

Doporučené příspěvky

Klucí právě za ty rasisty a xenofoby nás můžou popotahovat. A vlastně mám jiný názor. My, nejsme žádní rasisti, nikdo z nás tady. Češi obecně vycházejí z nějaké zkušenosti, byť třeba zprostředkované.  Prostě tyhle dělají bordel, tak jsou pro mě bordeláři. Támhleti ve Francii vražděj, takže se jich bojím a nechci si je pustit do republiky. To není rasismus, ale reakce na zkušenost a přirozená ochrana. Jsem přesvědčený, že když se nějaká rasa nebo národ chová slušně, paušálně řeknu, Češi s ní mít problém nebudou! Např. Mě vůbec nevadí Vietnamci, Japonci.... přoč by měli? Proč bych je měl odsuzovat kvůli rase, že vypadají jinak? 

Ať si třeba Američani vzpomenou, jak vyhladili indiány. Jak portugalci a Španělé plenili jižní Ameriku.... Angláni to samý. Němci posílali lidi do transportů? Švédi sem na nás dělali nájezdy jak na dobytek. A nás si ti samý, co páchali jednu genocidu za druhou dovolují označovat za rasisty a xenofoby? A mi jim to uvěříme? Takže žádní rasisti ani xenofobové. Jen zcela přirozeně nemáme rádi ty, se krerými je secsakramensky špatná zkušenost. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Clerfayt  Máš naprostou pravdu, ale když budou chtít, tak ji stejně překroutí. Holt dneska se ustupuje hlavně těm, kteří nejvíc řvou a "brečí". Jsem zvědavej, jakej bude svět, až budou slušný a pracovitý lidi v menšině. To už nebude mít kdo tvořit hodnoty a budou jen vyžírky, co se nakonec navzájem pobijou. 

  • Líbí se mi 1
  • Díky 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 4 hodinami, motosman napsal:

Nevím. Každou chvílku varování chladící kapalina. Otevřu expanzku, kapalina se srovná a je klid. Jednou za čas doliju destilku. Cca. 2 dcl.

No já mám 45tis a zatím nic zvláštního se neděje voda drží ale o pumpě sem už něco četl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...