Přejít na obsah

Clintův pirátský klub II


Clint

Doporučené příspěvky

před 10 hodinami, kokta7 napsal:

jo budou.. furt to ma roztec 5x112... jenom stačí na jinej model koupit jinou gumu

 

před 9 hodinami, Stringo napsal:

Přesně tak, v podstatě je to koncernový rozměr a liší se to jen ve výšce pneumatiky. Když to dáš na Octavii bude tam nižší profil.

 

 

možná ještě pozor na ET, může být jiné, takže by pak mohl být problém na STK. Ve velkém TP jsou zapsané povolené rozměry včetně ET a pokud by to byl zrovna technik, který se v tom vyžívá, znamená to vyhazov z STK

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No třeba na kodiaq jsou jiné než na Karoq a přitom jde o ta samá kola. Kodiaq má 7Jx19, 43ET, zatím co Karoq má 8Jx19, 45ET - na škoda eshopu je mají ve stejném provedení optickém ovšem těhle rozdílných parametrů. Tedy asi na všechny Škody nepůjdou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele svolávačky, čím to, že Škoda jich má tak málo, to jsou super auta ty Škodofky. Jestli to nebude tím, že dělá svolávačky až na to co viditelně upadne :-) 

https://www.autosalon.tv/novinky/autopunk/svolavacich-akci-automobilek-bylo-v-lonskem-roce-rekordni-mnozstvi?fbclid=IwAR0h0AvqbCVWOW21xdL_3A9nPDR8Xur8ILzK_5fmZqbPKregij1GCtnREkM

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To jo, ale co je psáno, to je dáno že? Kdyby se na to někdo zaměřil. Strýc si objednal Kardiaq RS a tetky Karoq prodal, tak mu zbyla tato kola se zimákama. Jsem na to RS v dehtu zvědavej. 
No a proč se na to ptáš? Ty je na Rapida nedáš a kupující si musí ověřit, zda to na auto může dát [emoji6]

RS Kokodák prý jezdí dobře, ale ne tak, jak by mohl na jeho parametry jezdit a ne tak, jak si kupující myslí. Ten tvůj strýc už neví asi co s penězi co, kdyby je radši dal tobě na Octavii [emoji2]
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jooo, tetka te´d bude jezdit v jeho 2 roky starém Kardiaku a on si pořídí RS. Za Karota mu nabídli slušný peníz za 1,5roky starýho. No a protože pracuje jako majitel firmy 16h denně včetně sobot už nějakých 15let a protože jet na dovolenou delší jak 3 dny si nemůže dovolit, tak si dělá radost jinak. To další a to nejdůležitější ovšem je, že buď ty prachy nastrká Babišovi na daních ( jako už tak neplatí málo) a nebo si raději koupí auto do firmy. Jak bys to vyřešil ty.

Ono říct, že někdo neví co s prachama je lehké, ale už nikdo neví co je za tím. Začínal od píky  s 5 let starým kamionem, několikrát na hraně bankrotu, 1x skoro infarkt atd.. Ano, až teď po 15ti letech dřiny se mu to úsilí začíná vracet, ale to málo kdo vidí co za tím bylo a protože já to dobře vím, řeknu ti, že bych s ním neměnil i kdybych měl mít Audi SQ7 každej rok novou. Raději budu chudák s Rapidem, ale mám nějaký život, v noci i spím atd.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono je to těžko soudit, když daného člověka neznáš, i když se jedná o český národní sport.

Někdo je orientovaný na rodinu, někdo na peníze a kariéru a někdo si namísto cestování po světě koupí např. novou Octavii. Pak jsou tu i tací, kteří by nejraději všechno :-)).

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Však nikdo neříká, že si ty peníze nezaslouží, jen nechápu, že kupuje tyhle předražený mrdky. Za 1,5 mega pořídíš zajetou 3roky starou RS4 avant a to je úplně jiný svezení. Případně SQ5 taky pojede mnohem lépe a bude prémiovější. Ale tak je to jeho věc, já takové starosti nemám [emoji23]

 

PS - já chci taky všechno, kde se na to stojí fronta? [emoji2]

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano, on je Škodovkář. A nepotřebuje si honit ego nějakou Audi, i když tuhle mi říkal, že kdyby někdy měl koupit něco jiného než Škodu, tak to bude právě Audi, ale jemu to přijde už zbytečné  dát za auto už 2 mil. třeba. ( to on vidí, že za to má nového tahače co mu vydělává prachy, osobák mu nic nevydělá) Nějaká A4 je malá mrdka a za 1,5mil. ji máš v holátku a ztrácí mnohem více hodnotu.  A "starý" auta on nekupuje, když sám ta auta točí co 3-4 roky, i když toho Kardiaqa říkal, že toho si chce nechat už dýl, že těch 1,2míče bez DPH je taky dost.

Já takové věci naštěstí řešit nemusím, osobně bych asi taky 1,5mil za Škodu už taky nedal. Já čekám stále až padne sportka, to je moje jediné vysvobození z chudoby. :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 4 hodinami, Petrrr napsal:

Nějaká A4 je malá mrdka a za 1,5mil. ji máš v holátku a ztrácí mnohem více hodnotu.  A "starý" auta on nekupuje, když sám ta auta točí co 3-4 roky, i když toho Kardiaqa říkal, že toho si chce nechat už dýl, že těch 1,2míče bez DPH je taky dost.

 

Kdyby kupoval předváděčky, který mají najeto 100 km, tak za 1 500 000 s DPH sežene Audi A6 All Road v solidní výbavě. Klasická A6 bez All Road stojí milion. Takže si raději koupil rozvrzanou mrdku bez motoru za 1,2 mio. Dobrý. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale on v tom Kardiaqu za těch 1,2 bez dph bude mít úplně vše ( myslitelné co Škoda umí) až na zadní řadu sedadel v kufru ( páč tu už te´d nechtěl). Zkus takhle dovybavit tu A6 a budeš na úplně jiných částkách. U Audi za každou kravinu těžce doplácíš. A ty jejich 3,0TDI co sešlápneš plyn i v S módu a 3s se nic neděje, to možná raději ten dvoulitr s 240koňmi, ostatně to na běžné ježdění stačí. A to já nejsem zrovna úplně zastáncem Škody, ale v něčem ten strýc má pravdu. 

  • Líbí se mi 1
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...