Přejít na obsah

Clintův pirátský klub II


Clint

Doporučené příspěvky

No, mozna bys mel zacit. Protoze az se te ta temata zacnou dotykat i v realnem zivote, bude uz pozde. Jde o to si alespon udelat obrazek o tom kdo lze mene a naopak kdo lze vice a proc tak cini.
Na druhou stranu, narozdil ode me, mas klidnejsi zivot a keci lidi jako je Sabiza te nerozhazi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Víš, chodil jsem k volbám a ať jsem volil kohokoliv, stejně si pak v rámci koalice udělají jen to, co se jim hodí, vše ostatní bojkotoval někdo jiný, oni za to nemůžou atp. Fakt je jedno, kdo tam je, podívej se na Kalouska a jemu podobné, vždyť ten už byl všude a nikdo ho odtamtud nedostane, místo toho tam najede Babiš a všem se směje do ksichtu... Je to k blití, celá ta naše politická scéna. A víš co pomůže jako jediné řešení? Až lidi budou žrát vlastní hovna a seberou se a půjdou to tam do Prahy vytřískat, to jediné tomu pomůže, vše ostatní je jen konejšení sama sebe s vírou v lepší změnu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nějak poslední dobou kroutím hlavou. Nová auta se jmenují jak názvy ulic v tatarstánu a nikterak mi ani nezajímají.

Je to samé SUV, auta 4x4 přestávají existovat, nebo jsou příšerně drahá. Pořádný nový motor aby pohledal, vždy je inovace ve snížení počtu válců (třeba i formou vypínání dvou ze 4), a přidání nových kaťáků, nebo zvýšení počtu termostatů na chladícím systému. Zavedení stop startu, rekuperace, vypínání motoru za jízdy... ať jdou do hajzlu.

Nedivil bych se, kdyby lidi přestali nová auta kupovat. Pravda, že někoho nalákají na infotainmenty a virtuální kokotpity. Za sebe, bych šel dnes do mírné ojetiny, i když to nemám za potřebí. Fakt nevím, co si za 4 roky koupím za auto. Je to děs.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nebo slevit z požadavků... Já třeba už víc navýšit rozpočet nedokážu. Docela jsem rád, že jsem si jednou v životě koupil úplně nové auto a že vím jaký to je pocit, ale další už asi nové nebude... Letos se má opět plošně zdražovat a to zejména ojetiny.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 28 minutami, Stringo napsal:

Taky si auto opečovávám, ale všechno k tomu sdílení spěje. Auto klasické bude jen pro opravdu vyvolené... Neříkám že dnes auto není luxus, ...je, ale stále je to tak nějak dostupné většině lidí i za cenu, že si nekoupí nové.

Toho už se, doufám, nedožiju. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...