Přejít na obsah

Clintův pirátský klub II


Clint

Doporučené příspěvky

I když on už sem přestal Sabiza chodit, te´d navštěvuje stránky tyhle https://ec.europa.eu/info/index_cs

nebo tyhle https://www.top09.cz/ a s námi xenofoby, rasisty, Rusáky a rozvraceči socialistické Evropy už nechce mít nic společného. 

 

Však se Stane podívej, kdo má nejvíc svolávaček a závad a takový ty pohádky, že to chtějí vychytávat dodatečně, že jsou precizní, tomu nevěřím. neb je to vždy dražší řešení a kdyby nemuseli, tak nic svolávat nebudou. Škoda je na tom ještě oproti VW dobře. 

  • Líbí se mi 1
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Petře já nikde netvrdím, že je něco neporuchové a to stejné platí o svolávačkách, které se stejně beztak týkají většiny značek, tedy Hyundai nevyjímaje.

Já jen naznačil že na hyundai fóru by asi stejná slova od někoho kdo má jinou (i když sousedovic) značku těžko našla pochopení. Stringo jistě ví jak to tam u nich chodí.

Editováno: , autor: stanmar
oprava textu
  • Líbí se mi 2
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Stringo je zrádce a brzo s ním tady zatočíme, jako se Sabizou :-) . i když jsem viděl tu jeho popelnici včera na nějakém článku v N paketu ( nebo provedení N už nevím) s matným oranžovým lakem a musím říci, že to auto mělo něco do sebe, vyzařovalo nějakou emoci. Dnešní Scala ( ale i O4 ač jsem ji živě ještě neviděl) vyzařuje akorát tak nahrbenej předek a nabouranej zadek.  Nevím no, ty dnešní škodovky nejsou špatné opticky vyloženě, ale že bych tvrdil, jak se mi ta auta líbí, tak to asi ne. Každopádně poslední dobou sleduji hodně Peugeoty a tam to skočilo hodně do předu a dle mého skromného názoru, mají současné novinky od Peugeotu jeden z nejhezčích designů. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cupra je jiná liga, ale Leon v FRku je pěknej, ovšem interiér mi vůbec nesedí, nelíbí se mi.

Facelift i30ky bude zajímavý, klasická verze nebude tak "akční" ale N-line už půjde volit i v kombíku tak uvidíme s čím přijdou další fotografie.

Na Hyundai fóru není moc lidí, celkově se to kolem Hyundai točí víc na Facebooku, který nemám. Na druhou stranu tam nejsou tak xenofobní vůči jiným značkám, je to tam volnější. Ale já si tady z toho nic nedělám, beru to jako srandu. Už jsem si na narážky zvykl a neberu si to osobně, já byl také jeden z těch, co mluvil o Hyundai jako o sračce, ale ono se to hodně posunulo dál a jejich i30 je pro Evropu stěžejní model, který je tu drží výši a musí do něho investovat ve vývoji neustále a je to vidět. Věřím že 4.gen za 4 roky bude zase úplně někde jinde.

Ale to neznamená, že jsem na Škodovku zanevřel, to vůbec ne. Kdybych měl rozpočet o 200t vyšší, koupil bych novou Octavii iV.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Však já to nemyslím nijak zle - každý ať si pořídí to co mu nejvíc vyhovuje...

Ani ve snu by mě nenapadlo někoho urážet, že je spokojený s jinou značkou a ne se škodovkou. Takový naiva opravdu nejsem, abych si myslel že mám něco víc než ostatní. To podle mě ani škodovka s žádným modelem není.

Hyundai (a stejně tak sesterská Kia) udělal za posledních 20 let velký posun a navíc je s cenou relativně nízko.

Netroufnu si teď tvrdit, že další moje auto (pokud tedy vůbec nějaké bude) musí být zákonitě škodovka a navíc benzínové v manuálu. Kdo ví, už dnes bych o nástupci věděl, ale co nevím je, jaká bude situace za zhruba 4 roky.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 28 minutami, Clint napsal:

Náhodou mě se Hnůj Tukson teď líbí. Kdyby nebyl rozežranej, tak bych ho bral. emoji6.png I když na druhou stranu bych se těžko smířil s tím faktem, že kdo si koupí Hnujdaje, nadosmrti ku..da je emoji23.pngemoji1787.png

No to si piš, ze ku.da je. Opovaž si ho koupit. ??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...