Přejít na obsah

Clintův pirátský klub II


Clint

Doporučené příspěvky

Ja mam 77kw a nemohu tvrdit, ze by mi vykon chybel. Ano vzdy by mohl byt vyssi ale jak pise Stan to si rika i ten kdo ma 2litra se 140kw. Proste na rozdil od dehta je treba podradit kolikrat i o 2 stupne pac ten kroutak je logicky nizsi. Zase Rapid bude vazit i oproti Hyundaji hovno a to se taky pocita.
Je to o zvyku, nemohu predjizdet na posledni chvili apod. a protoze mam srovnani s Thallii atmo 55kw, tak Rapid je je supersport oproti tomu. Clovek se musi prizpusobit.
Ono se kolikrat neumi prizpusobit ani ti s 200kw,pac naopak si pak mysli, ze jim patri silnice a ze naopak stihnou vsechno a ono hovno.

  • Líbí se mi 2
  • Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Krásně jsi to napsal "nemůžu předjíždět na poslední chvíli atd." Viděl jsi to video kvůli kterému tahle pitomá debata začala? Pán chtěl do kopce předjet nějakou větší dodávku a neměl na to, tak ho při nejbližší možnosti předjel a zastavil před ním a mlátil mu do auta. Ano je to extrém, ale opravdu skoro každý den potkám někoho, kdo se snaží za každou cenu předjet jiné auto a potom vznikají krizové situace.

Jo jinak dneska jsem měl za stěračem vzkaz od měšťáků [emoji34] před 4m širokými vraty jsem stál čumákem zhruba 60cm do vjezdu... Podle mě to bylo na udání...IMG_20200223_200118.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Že zrovna já mám takový pech sbírat pokuty za prkotiny...

 

1. Za nečitelnou SPZ ve vánici

2. Za zapomenuté zapnuté přední mlhovky ve městě (než jsem do města vjel, byla mlha a i ve městě byl větší opar)

3. S motorkou za stání na obrubníku u 3m širokého chodníku

4. Teď tohle "špatné" parkování ve vjezdu

 

A frajeři co si parkují na vozíčkářích jsou v hepáči... [emoji34]

 

Budu tam muset dojít, to bude min. 500kč sakra...

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tipuji bod 1a 2 PČR a ty dva MP, no lísteček je spíše informace, když zmizí jak se to dozvíš? Potom si Tě nejspíš dohledají a měli by Ti asi poslat doporučenou výzvu k projednání přestupku. 

Motos to bude určitě vědět přesněji. 

To je náš machr na předpisy a paragrafy. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Máš 2 možnosti.
1. Dojít tam, přiznat se, zaplatit pokutu a jako bonus dostaneš čárku, protože jsi pirát. Čím víc čárek, tím větší pirát a tím větší pokuty do budoucna.
2. Nedělat nic, pak může nastat několik situací, ale téměř na 99% to opičky předají na ouřad a ten pošle výzvu provozovateli, aby zaplatil úplatek. Ouřad dostane své výpalné, bude muset vyrobit lejstro a je vyřízeno.
Pak se dá kočkovat s ouřadem dál.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Stanmare přesně tak to bylo...
Motosi asi to tak udělám a uvidím jestli se někdo ozve... Budu tvrdit, že jsem nikde nic neměl [emoji848]

Na jednu stranu mě to sere tam nejít (nejsem člověk co by chtěl bojkotovat policii), ale na druhou stranu za tohle se mi tam fakt jít nechce a domluva s nimi nebude nejspíš vůbec žádná.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě jde o to, že se mi tam nechce, je to debilní čtvrt v Plzni, kde se nedá zaparkovat, budu hodinu běhat pro nic...

Za tohle nejsou body, když už bude kreten, tak mi dá 200kč asi, pokud bude normální a bylo to na udání, tak možná mi jen řekne ať to nedělám příště a dám si větší pozor abych nečuměl do vjezdu, nevím... Nebudu to řešit nějakým bojkotem, jen jim řeknu svůj názor, nevím jak poznat že už jsem ve vjezdu, když to není značené na silnici, navíc jim řeknu, že by mě zajímalo, co bych jako dělal, kdyby mi ten debilní lísteček v tom nedělním fičáku uletěl a já ani nevěděl že mě někdo předvolal... To co poslal Motos, to mi připadá už jako hodně akční, třeba tam chlap píše že zaparkoval na invalidech jenom kvůli cigárům a oni mu tam všichni radí jak z toho ven, twl. tomu bych spíš poradil vrátit řidičák a ne jak se z toho vyvlíknout...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já bych si do zajista papírku za sklem nevšiml, v tomto mokrém a větrném počasí by se lísteček asi rozmočil a zbyl by po něm jen nečitelný útržek pod stěračem. 

 

Navíc mi za stěrač pořád někdo dává reklamy a ženská to nečte. Jen to naštvaně vyjme,zmuchlá a zahodí. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V Plzni už jsem to také řešil, také lístek za stěračem a policie mi sdělila, že to zatím dodatečně nevymáhá. Strážník, co to dá za stěrač, pořídí fotku auta s výzvou, a když se řidič ve lhůtě nedostaví na služebnu, uloží to do složky s vozem. Při první příležitosti to každému přičtou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...