Přejít na obsah

Clintův pirátský klub II


Clint

Doporučené příspěvky

Tak ono není hlavně z čeho vybírat. Octavia je bídné auto... to už 4očka vypadá mnohem lépe než ten „scalapaskvil“, co představili... Kodiaq vrže, je hnusnej a SUV nechci, Karoq je malej a do Passata se cenově nevlezu. Jinak ve výsledku budu za auto platit 210 tisíc ze svýho, že jo... 21 % dph plus cena nad 830 tisíc.

Editováno: , autor: Sabiza
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já v tom trávil docela dost času a nepřišel jsem na solidnější variantu, hlavně pokud mám rozpočet 830 tisíc s DPH. Mohl bych si vzít 2.0 TDI s 6M, ale nechci manuál. Chci už si užívat komfortu a klidu s DSG. V podstatě ten Style má všechno, co chci - parkovací senzory, kameru, adaptivní tempomat, solidní bezpečnost a možnost si tam za pár korun dohodit věci, které chtěla manželka - virtuální kokpit, asistent změny jízdního pruhu a rozpoznávání značek. Jasně, byla možnost si objednat Style v 2.0 TSI a DSG s tím, že si to všechno doplatím, ale měl jsem strop 40 tisíc na doplňky. Víc prostě nechci jít. A co zatím sleduji hromadu recenzí, příspěvků tady na fóru, ale taky po pokecu s několika kolegy ta 1.5 prý stačí. Je krásně tichoučká, jízdní projev s ní je taky v pohodě.

 

Teď už si jen držet palce, aby to místo, na které ve firmě mám jít, bylo opravdu potvrzeno, jak mi měsíc říkají a bude to.

Editováno: , autor: Sabiza
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No paráda.

Mě o výkon nejde, takže bych snesl i supa 1.6 TDI (kterou tedy již neobjednáš). 1.5 TSI moc nefandím. Je to klokan a vypínání válců mě uráží :-). Má to GPF. Takže bych dnes šel do TDI. Oželel bych i virtuál kokpit i větší kola. 

Ale přidal bych webasto a i s tím bych se do limitu vešel. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jasně, jenže já Webasto nepotřebuju. Letos dokončím garáž, která bude vyhřívaná, takže o něj bude postaráno. V práci se taky parkuje v podzemní garáži, takže je to v podstatě vyřešeno. A na těch pár cest na hory za rok nezávislé topení fakt nepotřebuju. :D

 

Jinak to skákání už je dávno pasé. Je to opravené. Vypínání válců mi nevadí. Ty motory se delší dobu používají ve VW a nedělají problémy. Těch 150 tisíc km, které na tom potřebuju najet, abych dostal další, dám stejně za 5 let, takže mi to nějak žíly netrhá.

Editováno: , autor: Sabiza
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, Joker 85 napsal:

Za mě webasto i když má člověk garáž.

Hodně záleží na tom, jak často jezdíš, já když mám většinu roku auto v garáži, je to pro mě naprosto zbytečný prvek výbavy. Jednou za čas, když auto stojí venku to chvíli přežiju, ostatně ona ta zima třeba letos nestála ani za řeč.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...