Přejít na obsah

Clintův pirátský klub II


Clint

Doporučené příspěvky

Hele jako sorry, ale vyhlášená doporučení nevycestovávat byla dostatečně dopředu, to že někteří idioti na to serou je věc druhá, jenom co se dostalo do zpráv, jak tam někdo na FB psal že mu nemá co kdo kecat jestli bude nebo nebude v karanténě, takových kreténů je nespočet. Debil zůstane debilem a můžeš mu zakazovat a vysvětlovat co chceš...

  • Líbí se mi 2
  • Pozitivní 3
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Stane, chtel jsem tim rici, ze nejvic nakazenych je v Praze celych 50, zbytek po par kusech po vsech krajich. Vetsina to chytla v Italii. Nevadi mi Ti, co tam byli treba pred 3-4tydny, ale vadi mi ty, co kdyz uz vedeli jak to jde do prdele a pres vsechna doporuceni tam stejne jeli. To mi vadi. A bohuzel logicky nejvic takovych bylo z Prahy. Nevim proc to tak je. Obecne to ale myslim i na vsechny ne jen Prazaky.
Kdyby takova zkurvena EU fungovala, resily by to zeme jednotne a hned na zacatku tipli spojeni s cinou mohla byt dnes situace jina. Na hranicich s Tureckem to zacina dost vrit, odstrelovaci na obou koncich, Turecka stihacka proletla nad reckym uzemim u hranic a co dela unie jako celek? Zase hovno, resi to nektere zeme kazda po svem, co Recku pomoct chteji. K cemu takova instituce je? Umi jen resit picoviny v dobe klidu. Ale v dobe problemu neresi vubec nic. Uz aby zafoukalo a cely ten domecek z karet spadl. Jsem nasranej, promin kamo, trochu asi i nepravem to odsrali Prazaci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vzhledem k tomu, že zde bydlí 1 desetina všech obyvatel ČR, mě to ani nepřekvapuje, nicméně mi to taky vadí, ovšem je to asi tak vše co s tím momentálně můžeme dělat. 

Když se podíváš na mimopražské případy, tak tam není místo nakažení jiné. 

Co mi teď vadí na slavné EU, jak si každá země hraje na svém písečku a maximálně si do Itálie kopne, že počáteční fázi nezvládli. 

O nějaké pomoci ani slovo, hlavně že se posílala do Číny, odkud to vlastně vzešlo.... 

  • Líbí se mi 1
  • Díky 1
  • Pozitivní 1
  • Negativní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 4 hodinami, LukášCBR napsal:

Jednu nespornou výhodu tato situace přináší a to, že je levná nafta. Benzín zase tak moc ne, ale to mě netrápí :-)). U nás aktuálně Benzina 27,10Kč/1L emoji106.png

Za tuto situaci ovšem nemůže vir ale spíše obchodní válka mezi arabskými zeměmi a Ruskem o maximální výši těžby ropy. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 hodinou, Effendi napsal:

Nebude to nejaký hoax ? Sranda na kolesách.

 

Ne není to hoax, ale skutečně realita dnešního provozu. 

Vzhledem ke konstrukci vnitřní přední části většiny autobusů nelze bezpečně oddělit prostor pro cestující od prostoru pro řidiče. Takže alespoň takto se zvětší odstup. 

No alespoň je MHD v Praze funkční, ale co bude dál se zatím neví. 

  • Líbí se mi 1
  • Díky 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...