Přejít na obsah

Clintův pirátský klub II


Clint

Doporučené příspěvky

Nové auta teď dá se říci nelákají nikoho. Lidi si naspořené peníze raději v této době ponechají, než aby je utráceli za nepotřebné auto.

Navíc s tou recesí, která nám tu po tom “bordelu” zbyde, jsem zvědavý, jak se automobilky začnou podbízet, aby prodali. Např. naše firma zmrazila objednávky nových vozů min. na 2 roky. O3 budou muset sloužit i nadále.

Už teď varují, že to bude daleko horší než-li v roce 2008.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky vůbec netoužím po novém autě . Pojízdný počítač s tabletem na přístrojovce, který odvádí pozornost a ovládání je ne zrova bezpečné v provozu, dále nesmyslné systémy a nevalná životnost motorů a úsporná řešení dělají jasné rozhodnutí. Protože bude daleko větší krize než v roce 2008, opadne šílenství elektromobility a i další šílené nápady Bruselu. To mohl prosazovat v době hojnosti a neustáleho růstu hospodářství.

Zrovna jsem po půl roce nastartovat Fiata Ducato 2,8 Jtd a chytnul na prví otáčku a běžel sametově. Proto mám rád tuto techniku vyrobenou do roku 2008, kdy se nešetřilo a dělalo se vše na velkou výdrž.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já dnes ten Zoom omrknu, tam se nějak samo střídají okna účastníků, zřejmě kdo mluví, nahoře pak jsou všichni zobrazení. Můžeme to zkusit, zkusím vytvořit debatu na určitý čas večer a můžeme se zkusit spojit. Dám sem odkaz a heslo do konference. [emoji6]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...