Přejít na obsah

Clintův pirátský klub II


Clint

Doporučené příspěvky

No stryc by cekal i bez kovidu 6mesicu. V den kdy se vyhlasil nouzovy stav ho meli z fabriky prevazet na salon. Dokonce byla i preprava objednana, vedeni chtelo aby se rozvezly alespon ta hotova auta, ale odborari pry to utali. Covid nekovid i tak cekat 6 mesicu na auto mi prijde blaznovstvi, Skoda neni Ferrari. Navic co si stryc procital zahranicni fora, tak Anglani a jine zapadni zeme cekaly jen 3mesice. Pak se ukazalo, ze to bude nejspis kvuli panorame. Tedy kvuli ni zdrzeni 3 mesice jeste davno pred Covit. Na Toyoty se ted pry ceka az 8 mesicu pri objednavce taky.
Anglie je specifický trh, v podstatě všechny Škodovky se tam prodávají ve full výbavách, už s tím se tam dováží i skladový vozy, holotu tam nikdo nemiluje, pokud Škoda, jen plná palba a nejvyšší prodeje Octavie tam jsou RS, předpokládám že tomu tak bude i u Kodiaqa.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Problém je v tom, že to musí mít každý v novém autě a nejde to vypnout. Jediné co prý funguje je rušička, ale nejede ti potom nic on-line. Tedy připlatíte si za hovno a ještě musíš investovat do "deaktivace". Není před tím do budoucna úniku. Všechny ty systémy jako SS, vypínání válců apod tě serou, ale nebonzujou, ale tohle už je celkem přes čáru, mělo by být na majiteli zda chce tuhle službu, nebo ne..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...