Petrrr 4 504 Vloženo 9. Února Mne se menila tak do 10tis km. Tim ze pozvolna klesala. No a az tak ve 20- 30ti tis jsem pozoroval ze si motor sedl, jemejsi chod, hlucnost a lepsi ochota vytacet. Pak uz je to porad stejne a ta spotreba 6.3 v prumeru odpovida.A mit u sebe vzdy v podstate servisni knizku a vedet kdy se co delalo je taky dobra funkce. Rada veci se totiz stejne do sefvisky ani nezaznamenavaji ( viz servis klimatizace) atd. Navic se uz ani papirova serviska nevydava viz. Slepice. Nevim jak na tom jsou jine automobilky dnes. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
motosman 3 283 Vloženo 9. Února Vydává se potvrzení. I u slepice. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
beuticek 762 Vloženo 9. Února El. servisku máš v aplikaci. Já mám ale ještě papírovou. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Malta 1 732 Vloženo 9. Února před 3 hodinami, Clint napsal: Já sleduji ručičku palivoměru na přístrojové desce v autě tak zrovna ta se mi teda moc nehýbe Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Petrrr 4 504 Vloženo 10. Února A preci jenom. Nekdo si precetl asi muj prispevek nedavno. Uz aby to bylo. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
motosman 3 283 Vloženo 10. Února Kdyby chtěli, tak už je to dávno. Dostalo mě, jak si hned přihrál polívčičku, že se dá filtr vyčistit. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Clint 4 622 Vloženo 11. Února Měli bychom udělat nějaký ten sraz brzy, jinak Plačku nepoznáme. Zhubnul už po mrkvi třicet kilo, fousy mu už nedrží a vejde se do jedné nohavice. Holky už mu začaly znovu tykat a v autobusu už ho zase nepouští sednout Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
beuticek 762 Vloženo 11. Února To by chtělo, dlouho jsem neměl koleno 😂 Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
motosman 3 283 Vloženo 11. Února Pokud se zadaří, tak by mohlo být Na Kocandě. Jen ještě nevím, jestli dorazím. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
kokta7 2 138 Vloženo 11. Února ja bych dojel taky :) Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
motosman 3 283 Vloženo 11. Února Tak se přihlaš vedle.... Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
kokta7 2 138 Vloženo 11. Února kde? Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
motosman 3 283 Vloženo 11. Února Na OC regiony, srazy Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
beuticek 762 Vloženo 12. Února Já jsem taky potvrdil. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
motosman 3 283 Vloženo 12. Února To je dobře, já budu v Pbicích, tak nevím, jak budu stíhat. To zas bude zrychlený přesun. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Clint 4 622 Vloženo 12. Února A kdy to plánujete? Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
motosman 3 283 Vloženo 12. Února Zítra od 19:00 Na Kocandě. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Clint 4 622 Vloženo 12. Února Tak to nedám Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Sabiza 902 Vloženo 12. Února A už naplánuješ ten náš? Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Sabiza 902 Vloženo 12. Února @stanmar cítil ses vždy jako superhrdina? Naprosto boží reklama. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
motosman 3 283 Vloženo 12. Února To je starý..... U mě bude frajer až překoná tohle.http://www.autoforum.cz/bleskovky/rusky-ridic-trolejbusu-se-pokusil-predjet-jiny-trolejbus-dopadlo-to-podle-ocekavani/ 1 Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Clint 4 622 Vloženo 12. Února Únor nevidím. Bojuju doma a angínou, která se během jedné noci vrátila po dobrani atb. Teď už jsem na nemocenské a protáhne se to možná celý únor Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Stringo 1 790 Vloženo 12. Února Ale howno, ještě má sněžit a mrznout a tobě se nechce hákovat, angínka je jen zástěrka 2 1 Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
stanmar 2 591 Vloženo 12. Února No jo jak padal ten sníh tak jej to na ploše ofouklo.. 1 Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
stanmar 2 591 Vloženo 12. Února před 2 hodinami, Sabiza napsal: @stanmar cítil ses vždy jako superhrdina? Naprosto boží reklama. To je zoufalý... Sic to bylo i pro jiné DP, no je to fakt super třeba pro nábor v Brně, když v tom spotu jede pražský bus po barrandovském mostě.... A stejně to pro naplnění stavů řidičů nestačí a to v žádném městě, Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky