Přejít na obsah

Chladiaca kvapalina pod MIN ryskou


Xrainman

Doporučené příspěvky

  • o 4 týdny později...

Ahoj,taky jsem měl únik chladící kapaliny.Vyměněno čerpadlo,únik byl dále.V srvisu zjištěno průsak kapaliny přes chladič sání.Nutná výměna za nový.To vše nastává zaseknutím clonky na vodní pumpě hnanou rozvodovým řemenem.Clonka v pumpě nezajede a zvýšená teplota a tlak zapříčiní poškození chladiče sání vzduchu.Pumpy montované z výroby nemají dlouhou životnost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Mam rovnaky problem. S3 140kW A6 2017. Vymene: rozvody, vodna pumpa, komplet vedenie chlad. okruhu. EGR ventil, priruba k prevodovke, a aj nejaky centralny vymennil tepla  Problem stale pretrvava. Dokonca sa stava taka vec ze v expanznej nadobe vznikne taky silny druh podtlaku ze pri povoleni vycka sa chladiaca kvapalina niekedy vrati aj nad uroven maxima... 

prebehol test tesnosti atd vsetko. uz sa vobec nevie kde dalej hladat problem

 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Takze jsem aktualne po rocni prohlidce v autorizaku. Vzdy mezi prohlidkami, tj. rok, klesne kapalina z max na min. Servis opet provedl zkousku tesnosti - bez zavad. Sdeleni je takove, ze je to normalni vlastnost tohoto motoru, pry se doplnuje u vsech. Bylo mi receno, ze okruh je pod tlakem, je tam vysoka teplota a obcas si to musi "odfouknout", coz je pricina samovolneho odparu a ubytku hladiny za delsi obdobi. No... tak nevim. Setkal se nekdo s timto vysvetlenim? Je to mozne?

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 9 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...