Honza O. Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 Zdravím, Dneska jsem si při vykládání nákupu z kufru auta všiml na jedné ze dvou vzpěr kufru poškozenou/prasklou plastovou krytku dané vzpěry viz. foto Zajímalo by mě co s tím jestli to nějak může ovlivňovat funkčnost případně zda li vyměnit celou vzpěru , pár vzpěr nebo jen samostatnou krytku pokud to vůbec jde. Předem díky Quote
Honza O. Posted August 14, 2018 Author Posted August 14, 2018 Aha super díky , A jak si to myslel na funkci rostlináře? To jsem nepochopil Quote
Zdenek Pastorek Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 Mrkni na Vesničko má středisková a pochopíš. 1 Quote
Honza O. Posted August 14, 2018 Author Posted August 14, 2018 Aha no super :) Jestli bude čas :D Quote
Honza O. Posted August 14, 2018 Author Posted August 14, 2018 Tak jsem se podíval na scénku z filmu uvedeného výše a pochopil jsem ... ;) Jinak vzpěry objednám a vyměním 2 Quote
stanmar Posted December 27, 2018 Posted December 27, 2018 To už jsem zažil na FI combi - ovšem těsně po záruce. Quote
flope63 Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 Mam auto 3.5 roku a obcas mi viko v polovine zastavi a musim mu pomoci rukou. Pri vymnene oleje pri 60000 jsem to hlasil ,ale rekli ze jim to skodovka nenechala vymnenit. Ma nekdo zkusenost? Quote
sosko Posted May 13 Posted May 13 Neviem, kam to postnúť, tak dávam sem info pre ostatných. Na poslednej prehliadke mi bolo kontrolované uchytenie vzpery 5. dverí ku karosérii (nie uchytenie ku 5.dverám). Jedna strana bola už mierne povolená. Vyskúšate tak, že (po)otvorené piate dvere tlačíte do strán za hranu a na uchytení je viditeľná vôla. Ževraj chyba OIII Combi a pri nedotiahnutí uchytenia, hrozí vibráciami utrhnutie vnútornej matice a upadnutie do zadného stĺpika. O to viac prekvapivé, že takú info som nenašiel ani na fóre, ani v TPI/TSI, ktoré som stiahol z Erwinu, ani v tých konferenčných TPI. Quote
suri. Posted May 24 Posted May 24 taku info ani nenajdes lebo je to bezna vec na vsetkych autach po rokoch dotiahnut tie gulicky ... co cakat , je to v tenkom plechu , zozadu bodnuta matka na 4 bodoch a po rokoch sa to povoli ... najhorsie je ked povolena zahrdzavie a uz nejde dotiahnut , potom len flexa Quote
Recommended Posts