Přejít na obsah

Mobilita plus v zahraničí


Atrani

Doporučené příspěvky

Máte nějakou zkušenost s využitím Mobility plus od škodovky v zahraničí? Resp. dle tohoto se to tváří, že si zákazník platí pouze kapaliny. Právě řeším před cestou do Itálie, zda v případě čehokoliv volat asistenci pojišťovny v rámci havarijního nebo Škodu v rámci mobility.


Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

* V rámci paketu Mobilita Plus se do 5 let / 100 tis. km neplatí poplatek za prodloužení Záruky mobility ** Palivo a provozní kapaliny hradí zákazník Služby nezahrnují náhradní díly a jejich výměnu, tyto náklady jsou již hrazeny zákazníkem v rámci servisního úkonu u autorizovaného servisního partnera ŠKODA"

 

Tak placení za náhradní díly pokud to není na záruku beru jako samozřejmost. Mě spíš jde o tu zkušenost v zemích EU. Protože třeba odtah je ultra drahý i u nás.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kedysi ked som mal auto na SK znackach a som v CR volal odtah 4x. Zavolal som linku na SK, kde som nadiktoval udaje a popisal, co sa stalo. Nasledne mi volali z CZ asistencie, kde mi zabezpecili odtah do najblizsieho servisu. Zarucna oprava nasledne sa vykonala v servise kam auto odtiahli.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...