Přejít na obsah

Amundsen aktualizace (od MR 2016)


Doporučené příspěvky

Zdravím vespolek. Pochopil jsem z update portálu správně, že byla vydána aktualizace map? Píše se tam ECE 2018/2019. Přijde mi to zvláštní, protože další aktualizace je plánována už na listopad.

 

Kdyby někoho napadlo, na co si dát při aktualizaci pozor, budu rád, když se podělíte. Předpokládám, že stačí stáhnout, rozbalit a vložit (což by mělo proběhnout rychle, páč Amundsen tahá data z karty).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zkouším to, ale samozřejmě se objevil problém. Dle update portálu se má karta naformátovat, tak jsem to udělal. Formátování se spustilo a dál nic. Došlo mi, že je karta zamknutá, tak jsem ji odemkl a zkusil znovu. Pořád nic, musel jsem to zrušit.:huh: Mám celkem stažené půlky, abych kartu nepoškodil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem pohořel. Do rapida (03/2018) dala škodovka do Amundsena pouze 16GB paměťovou kartu. Při pokusu o rozbalení souboru u update portálu origo škodovácký download manažer hlásí že paměťová karta je malá. Chce to 32 GB:-D 

Takže co teď? Jedině návštěva autorizovaného servisu Škoda?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 17 hodinami, Twisted napsal:

@Kaprik (CZ)Mně se to nakonec povedlo úplně v pohodě, kartu mám taky 16 GB. Musíš ji naformátovat dle instrukcí update portálu, i když download manager by měl stejně nabídnout promazání karty. Ještě mě napadá, stahoval jsi mapy podle svého VIN?

Ano, mapy jsem stahoval podle VIN...stáhl se origo download manažer. Ten stáhl mapy, následně chtěl rozbalit ZIP do paměťové karty, rozpoznal, že není prázdná. Následně se zeptal zda ji má smazat. Potvrdil jsem ano. A pak zahlásil, že paměťovka je malá. Vyzkouším to ještě jednou.

Ještě dotaz, můžu něco podělat? Když bych kartu naformátoval a následně se mi na ni nepodařilo nahrát nové mapy? Mapy pak v amundsenu nepojedou? Resp. tahá amundsen mapy primárně z karty, nebo jsou v něm naimportované?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...