Přejít na obsah

Nastartuje a za 2sec chcipne


gany

Doporučené příspěvky

Zdravim, uz mesic se mi pravidelne stava, ze kazdy rano nebo kdyz auto pul dne stoji, nastartuji na brnknuti a pak behem 2 sekund zacne motor klochtat a chcipne. Nastartuji znovu a uplne bez problemu vse v pohode bezi. Zaradim jednicku a jak pridavam plyn, citim ze se to dusi, necham to roztahnout, pak tam vrazim dvojku, taky se to zlehka dusi, vytocim to na dvojku na 3000 otáček a je klid. Zkousel jsem i tri plny nadrze V-Power na procisteni, i prisady do benzinu na cisteni striku atd.

Nechapu proc se tak deje? Svicky sem vymenil i vzuchovy filtr, skrtici klapku dokonale vycistil i kdyz byla temer cista. Kdyby to bylo palivove cerpadlo, to by preci napodruhe nastartovani bez problemu nechytlo a motor by normalne si nepredl. 

Shrnu to...nastartuji, zacne se trepat celej motor jakoby ho neco dusilo a zdechne, nastartuji podruhe a pravidlo, chytne a jakoby nic. Pri rozjezdu mensi dusicka, ale jak vytocim motor, vse fachci. Nemate nekdo s tim zkusenosti??? Ty rozjezdy me tak netrapi, ale to chcipnuti motoru po prvnim nastartovani je psycho. 

Editováno: , autor: gany
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

Měl jsem stejný problém. Změř tlak paliva, jak tam není 3 bar, tak vyměň čerpadlo. Já už mám po výměně čerpadla klid.moje dávalo 2.5 a po ránu dokonce 1 bar. Samozřejmě mám za sebou taky svíčky, filtry, vif v nádrži. Vyleštěnou klapku, adaptace klapky spodní. Ale až čerpadlo pomohlo. Nevěřil jsem, ale je to tak.

Odesláno z mého MI 8 Lite pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...